9 In mode

Spunkens forårsgarderobe

 1. Jeans fra Fixoni
 2. Strømper fra H&M
 3. Anorak fra Mini a Ture
 4. Pippi-sweater fra Lindex
 5. Mælkedrengebukser fra Fixoni
 6. Body fra Kik Kid

Så er det blevet lunere i vejret, og Spunkens vintergevanter, er så småt ved at blive skiftet ud. Han har stadig strømpebukser under bukserne, og undetrøje under bodyerne. Jeg køber næsten altid basis-bodyer, i H&M. De skal tåle lidt af hvert, så der er ingen grund til at købe bodyer i dyre domme. Jeg skal ha’ samvittighed til at smide dem ud, hvis der kommer alt for mange pletter på, og det er ret nederen hvis man er nødt til at smide en body til flere hundrede kroner ud, efter få ganges brug…

Jeg mangler en fleecedragt, i størrelse 80, så det skal købes. De dage hvor det blæser, eller temperaturen ikke kommer længere op end 6-7, er det rart at vide at han er varm over det hele. Når det blir’ lunere, går jeg nok permanent over til at bruge anorakken.

Jeg var så smart (…), at købe en masse sommertøj, da der var januarudsalg. Nu vokser han dog med lynets hastighed, så jeg frygter at størrelse 80 slet ikke duer, til sommer. Heldigvis kan jeg sælge på Trendsales, men det er stadig træls. Nu må vi se, hvor travlt han har med at vokse sig større.

Sko bruger han ikke endnu. Han får måske et par sutsko på, men ellers er det tykke sokker, der ryger på fusserne. Man kan få en masse pyntesko, til små størrelser, men jeg ser ingen grund til at bruge penge på det. Når han begynder at gå rundt, skal han selvfølgelig ha’ et par ordentlige og ergonomiske sko. Til den tid, blir’ det sparet væk.

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Dottie.dk
  tirsdag 27. marts 2012 at 08:02

  Sikke en masse lækkert tøj den lille får sig – Der er da rigtig nok en der skal se smart ud her i foråret ;D
  Ak nej, det er ikke til at regne med de størrelser. De vokser jo med lynets hast de små troldeunger. Liam er kun 3 mdr og bruger 68 i alt nu, jeg håber virkelig på, at han bliver i den størrelse et godt stykke tid, for jeg har vidst fået forkøbt mig lidt 😛

  • Reply
   Therese
   tirsdag 27. marts 2012 at 20:55

   Spunken, brugte str. 68 i laaaang tid, i forhold til de andre størrelser. Str. 74, rundede han dog i få uger, desværre, så nu har jeg et lager af det. Må hellere sætte lidt på Trendsales el.

   Åh ja, kender det dér med at forkøbe sig lidt 😉

 • Reply
  Alice M
  tirsdag 27. marts 2012 at 09:07

  Alt alt for stærkt med de størrelser.
  Ludvig bruger en blanding mellem str 68 og 74 – han er 6 mdr i morgen 🙂

  Vi ender vidst i sommertøj som en blanding af 74 og 80 – jeg tør dog ikke købe endnu 😀
  Mht overtøj så synes jeg det er SÅ svært.. Ludvig er så varmt et barn, så vi bruger kun strømpebukser under de helt tynde bukser – og når han sover udendørs i voksien er det med bare ben og kun iført en langærmet body – eller en heldragt (og så er benene jo lidt dækket). Han har fx aldrig noget indenunder en heldragt. Hvis han har bluse og bukser på, har jeg en kortærmet body indenunder – kun for at han ikke skal skille på midten.

  Jeg synes det er SÅ svært med overtøj – vi har en fleecetrøje som han får på i bilen eller hvis han sidder op i barnevognen med en dynen i stedet for voksi og så får han nogle tykke bukser på.

  Miniature anorakken er i øvrigt fed!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 27. marts 2012 at 20:59

   Isaac, har lidt mere tøj på, kan jeg høre. Men han blir’ også hurtig kold på huden. Det ér bare svært, det med overtøj!
   Voksien, er dog alt for varm nu, så den er pakket ned, til efteråret, hvor den kan bruges som kørepose i klapvognen.

   Jeg synes også anorakken er fed, nu blir det bare spændende om jeg blir’ træt af den, som Vevika skriver om i kommentaren nedenunder.

 • Reply
  Vevika
  tirsdag 27. marts 2012 at 13:34

  Uha, lækkerier 🙂 Har du købt anorakken? Vi havde en til Johannes og det fungerede ikke specielt godt. Man kan ikke lukke op, hvis det blir lidt for varmt men stadig jakkekrævende vejr og institutionen hadede den…!

  Villum har fuld garderobe fra Johannes, så det er småting jeg skal have fat i. Men jeg har lige købt hans første walking shoes med blød bund og ekstra læder på snuden. Han blir så stor 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 27. marts 2012 at 21:00

   Jeg venter på den kommer i posten. Æv, havde ellers hørt fra min kusine, at den var smart med lynlåsen bagpå. Håber ikke at jeg blir’ træt af det…

   Årh, har han allerede fået sko? For pokker da, store dreng! Hvilke sko har du købt? Der går jo ikke lang tid før jeg skal ud at købe, heller 😉

   • Reply
    Vevika
    onsdag 28. marts 2012 at 20:00

    Jeg var også meget ærgerlig over det med anorakken. Jeg var nemlig meget begejstret for den, men som sagt så fungerede den bare ikke så godt i virkeligheden – for os.

    Jeg har købt nogle ganske almindelige pre-walker fra Skofus. Begge mine drenge har lidt smalle fødder, så de lækre sko fra fx Bundgaard og Angulus dur desværre ikke. Johannes har brugt Ecco eller Geox, som er god til lidt smalle fødder. Og nu prøvede jeg Skofus – også pga. prisen, 300 kr

 • Reply
  conny
  mandag 2. april 2012 at 12:18

  Måske du får den samme oplevelse med Spunken, som vi havde med ældstedatteren, første gang hun fik de der mærkelige ‘sko’ på. Det var gode, ergonomiske og alt muligt fint, sko – røde. Det var juleaften, og hun var ellers glad. Men da hun fik sko på, stod hun helt stille og betuttet og kiggede ned på dem – og op på os – og så hylede hun helt ulykkeligt. Det var bare for meget.
  Og vi havde sådan glædet os til, at hun nu var blevet så stor, så hun skulle have sko på 😉

  • Reply
   Therese
   torsdag 5. april 2012 at 11:14

   Ha ha. Det var da lidt sjovt hun gjorde sådan 🙂 Jeg er spændt på hvad han gør, når det blir hans tur !

  Leave a Reply