Påskemathed

20120407-184727.jpg

Foran mig, står de sørgelige rester af aftensmåltidet. Rester af lammelår, salat, taziki og humus. Det blev proppet i nogle pitabrød, og spist med velbehag.

Nu er jeg træt.

Min mor tog hjem over middag, og Spunken og jeg trillede os en lang tur. Kusinen var forbi og gøre rent, så nu må vi prøve at holde det inden fremvisning på mandag.

Jeg har lyst til at gå i seng og sove til i morgen. Kan da egentlig også være jeg gør det, hvis Spunken er med på idéen. Skuldrene er ømme, hovedet tungt og tankerne samler sig op inde i knolden. Min barsel er snart slut. Hvordan skal det mon gå alt sammen.

Så sådan ligger landet. Påskemathed.

Nå ja. Banken har vist sagt ja til vores drømmehus. Nu vil vi derfor endnu mere gerne se at få solgt!

4 comments
  1. Uha, det lyder spændende, både med barsels-slut og huset… Har du en ide om, hvad du godt kunne tænke dig at lave (hvis du har lyst til at røbe det selvfølgelig…) ? Krydser fingre for at i får lejligheden solgt snart.
    Rigtig god påske! Her står den på barnedåb …

    1. Jeg ved det ikke helt….Først og fremst, er det “hvad som helst”, for der skal penge i kassen. Forhåbentlig noget kontornusseri, eller køkkenmedhjælp i børnehave eller den slags. Men nu må vi se. Bare jeg blir’ ansat et sted, tror jeg at jeg skal være glad. Der er ikke meget arbejde, i Københavns Kommune.

  2. De der ‘på-vej-mod-et-nyt-kapitel’ tider kan give anledning til bekymringer eller i hvert fald sommerfugle i maven. Som regel ender det heldigvis godt:)
    Dejlig løsning med kusinen, der gør rent hos jer. Vi overvejer også at finde en rengøringshjælper – især med et barn mere i sigte!:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere