Den varme Spunk

20120408-134908.jpg

Spunken begyndte at græde en masse sent i går. Gråd, vriden, møflen og uro, stod på hele natten. Han har nu knap 39 i feber og er kæk, men splattet. Han er igen faldet i søvn, for en kort bemærkning.

Kjærsten er taget til Hornbæk, hvor hans bror og familie, er på påskeferie i deres sommerhus. Vi skulle også ha været med, men jeg er istedet sygepasser. Forhåbentlig kan vi tá derop i løbet af ugen, så Spunken får hilst på sin fætter og kusine.

Nu håber jeg at min lille baby snart blir frisk igen.

20120408-134917.jpg

10 comments
  1. Dejligt at læse at han har det bedre i dag. Små børn der har det skidt er bare en trist ting men detsværre kommer man jo ikke uden om sygdom.

    Jeg blev glad for din kommentar og vil komme forbi en anden dag når jeg har mere tid og måske er jeg ovenikøbet heldig at se drømmehuset med have nu banken har sagt ja.

    1. Hej Marina 🙂

      Det er så hårdt at være vidne til sådan en lille størrelse, der har det skidt, men som du skriver, kommer man jo ikke udenom det 🙂

      Vi krydser fingre for at vi får fingrene i vores drømmehus. Det ville være så skønt! Nyd jeres bålplads – en dag hvor det ikke regner 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om