Sagte men sikkert - CopenhagenDaily
2 In arbejde/ bolig/ foto

Sagte men sikkert

I dag har jeg lagt nogle superlækre varer, fra danske “Liebe” ind, i dag, og jeg kan næsten ikke vente på at “dørene” åbnes. Hvornår det blir’, er ikke planlagt, men forhåbentlig om ikke alt for lang tid 🙂

Jeg har lavet mig et hjørne, med god plads til at arbejde. Altså så god plads man lige kan ha’, når der skal improviseres et kontor. Dog er jeg godt tilfreds, for jeg ved at vi en dag får større rammer, så mon ikke jeg kan klare mig indtil da. Der er blevet hyggeligt, med pynt i loftet, og billeder på væggen. Jeg skal en tur i Ikea snart, for at finde nogle billedrammer. Jeg har nemlig en masse fine tryk, fra  Boligmagasinet, som jeg gerne vil ha’ i ramme. De vil pynte på min væg “i butikken” 😉

Billedet er taget med min Instagram-app. Skulle du ha’ lyst til at følge mig, fra din smartphone, hedder jeg “theresee”.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  onsdag 25. april 2012 at 18:53

  Øjj, hvor ser det hyggeligt ud. 🙂

  Jeg glæder mig også til du slår dørene op og jeg kan kikke indenfor. 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. april 2012 at 18:18

   Jeg glæder mig til at du snuser rundt! 🙂

  Leave a Reply