9 måneder og 24 dage.. - CopenhagenDaily
7 In musik/ venner

9 måneder og 24 dage..

..skulle der gå, før jeg kom ud i byen, uden baby. Shit mand, det er lang tid. For ikke at tale om de uger inden Spunken blev født, hvor jeg var sur og træt, og ikke kom andre steder end ned i gården og ned til bageren.

I går, var dejlige Mette, og jeg, til koncert, med selveste James Taylor. For noget tid siden, brugte jeg alt for mange penge på billetten, og har siden da glædet mig som et lille barn.

Vi startede med en lille fadøl, som så blev serveret i Rasmus Klump bæger. Hmm. Men ok, den smagte godt, så skidt med det. Derefter gik vi ind i koncertsalen, og nød lidt over to timers musik, med James og et fantastisk band. Det var Steve Gadd, på trommer, og kender man noget til rytmisk musik, ved man godt at han er fantastisk.

Jeg cyklede hjem fra Tivoli, helt glad i låget.

Spunken? Jo, han og hans far, hyggede max igennem. Jeg fik tilsendt mange fine billeder, af deres skarnsstrejer, og han sov fra ca. kl 22, helt til klokken 02.30. Det er 4,5 time, og er nok aldrig sket før.

Konklusion: Jeg må ud i byen noget mere!

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  Catarina
  fredag 27. april 2012 at 16:59

  Nej, hvor lyder det som en hyggelig aften ude. Og ja, det er rart at blive luftet engang imellem og det skal der osse til, ellers visner man lidt indeni tror jeg. 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. april 2012 at 18:11

   Det tror jeg du har ret i, så det var tiltrængt 🙂

 • Reply
  Alice M
  fredag 27. april 2012 at 18:56

  SKØØØØNT!

  Jeg glæder mig til det er min tur (Det må jo så blive om et par måneder og 25 dage hvis jeg skal ramme som du gjorde)

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. april 2012 at 18:12

   Jeg håber at du kommer ud, lidt før, Alice 🙂

 • Reply
  Sussi
  lørdag 28. april 2012 at 07:20

  Jeg er en smule i chok over, at der er gået så lang tid før du har været afsted på egen hånd. Det er godt klaret! Jeg ville være gået til 😉 Jeg tog hjemmefra bare et par timer første gang, da Livapigen var 4 måneder og kunne klare sig på vælling/grød. Og jeg nød det simpelthen sådan! Bare mig på café med god kaffe, læsestof og stilhed.. Det må du altså få indført noget oftere 😉

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. april 2012 at 18:14

   Vel, Sussi. Det har ikke været en mulighed, før nu, da vi har en søn der ikke sover og ej heller vil ta’ flaske. Så det har først været nu, det kunne lade sig gør… 🙂
   Havde jeg kunne komme ud før, havde jeg med garanti gjort det.

   Jeg har været ude et par timer, før, hvis det har passet mht. amning, men aldrig en aften, og i så lang tid.

   God weekend til jer 🙂

 • Reply
  Vibeke Lentz
  søndag 29. april 2012 at 19:32

  Uhh, det lyder godt-og dejligt billede.

 • Leave a Reply