Hvad gir’ man en 1 årig i fødselsdagsgave?

 1 – Musik aktivitets-dims 2 – Brio lokomotiv 3 – Hammerbræt fra Kids Wood 4 – V-Tech gåvogn med irriterende lyd 5 – Bondegård fra Fisher Price 6 – Myresluger fra bObles

Ja, den sætning “googlede” jeg et par gange, da Spunkens fætter og kusiner fyldte et år. Hvad dælen køber man til små størrelser udover evt. tøj?

Her ser du nogle af de lækre gaver som Spunken fik 🙂 Det skal siges at gåvognen larmer som ind i h*lvede…men Spunken elsker den, og mostrene som han fik den af, kan bare vente sig. Hæ hæ.
Alt legetøjet er perfekt til den alder han er i lige nu. Han kan sidde og fordybe sig og vende og dreje dyrene på bondegården. Myreslugeren får et skub, så den vipper, eller han forsøger at kravle over den. Musik-dimsen kan larme, og han kan banke træet hårdt ned i gulvet. Det hele er bare sjovt og det er en fornøjelse at se ham lege med det.

Han fik også en masse fine bøger og lækkert tøj. Senere vil jeg lave et indlæg der kun handler om lækre børnebøger. Spunken har nemlig allerede en masse bøger og jeg håber han blir’ en bogorm som sin mor.

10 comments
    1. Måske Oliver skulle arve den… Ha ha 😉

      Den er faktisk rigtig god, for i forhold til Brio vognen, kan denne låses og er nemmere at begynde med. Men må indrømme at da min søster gav mig 3 batterier og sagde “det er til Isaacs gave”, så frygtede jeg det værste 😉

  1. Sofia har også 4’eren – den er faktisk et hit en god del tid før 1 år, da man også kan indstille den til sidde-position. Men nu står hun også ved den og kan bruge oceaner af tid. Kan godt lide, at der er 2 lyd-niveauer: højt og højere! Hvem f… vælger “højere”??
    Men underholdende er den 🙂

  2. Ludvig har også nr 4 – han kan dog ikke gå med den endnu, men han elsker at have overdelen på gulvet og trykke på. Vi har den også “kun” på mellem-niveau lydmæssigt… den larmer ret godt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om