Mandagsfrisk - CopenhagenDaily
2 In mig

Mandagsfrisk

En ny uge er skudt i gang. Lige nu skyller jeg vand igennem systemet, efter at ha’ trænet foran computeren. Mine nye træningssko er afprøvet, og jeg siger jer de er rare. Helt lette, men med god støtte under hælen.

Dagen i dag byder på besøg hos min højgravide søster, en tur på posthuset med pakker, og en tur i Frb. Centret samt en tur ud at handle. Jeg har kigget på Ugens Madplan, og jeg mangler næsten det hele på listen. Av min arm. Så er der lavvande i køleskabet, men det kan der jo heldigvis rettes op på.

Rigtig god mandag til dig.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Judith
  tirsdag 31. juli 2012 at 20:00

  De er da flotte de trænings sko:-)

  • Reply
   Therese
   tirsdag 31. juli 2012 at 21:37

   De er så flotte 🙂 – især til gult træningstøj. Kald mig humblebi med pink fødder 😉

  Leave a Reply