4 In mad/ spunken

Sensommergrønt

Forleden da vi havde været til høstmarked hos Fru Plum, kom jeg jo hjem med en hel pose fuld af grønne godter. De blev tryllet om til en grønkålsalat med rå rødbeder, rød quinoa, friske gulerødder, løg og en olie/eddike dressing.
Jeg havde lavet en lækker humus som kunne bruges som dyp til rødderne. På panden blev der stegt nogle kebabber, som var hakket oksekød med stærk aivar, et æg og lidt hvidløg.

Det var skønt, og en dejlig måde at få spist nogle af sensommerens grøntsager. Spunken godkendte det meste, så det var jo endnu bedre. Han er lidt svær at lave mad til for tiden, for kød er ikke lige ham – medmindre det er findelt i pastasovs eller møre kyllingeretter. Fisk labber han i sig, og gerne i rå form. Det er slut med at ha’ sine nigirier i fred, når man bestiller sushi 😉

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Vevika
  mandag 3. september 2012 at 14:42

  Han er så skøn, den lille Spunk. Det med kød tror jeg er en børneting. Villum spiser stort set ikke kød, medmindre det er findelt i noget kartoffel/grønsagsmos. Og Johannes, som er 4 år, er heller ikke vild med kød – bortset fra sushi og kyllingelår.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. september 2012 at 21:47

   Alt glider ned hvis der er kartoffelmos med 😀 Hi hi.
   Jeg håber at han blir’ bedre til det som årene går, men indtil da er det nok bare om at være lidt opfindsom og huske jerntilskud.

 • Reply
  Tina - omme i London
  mandag 3. september 2012 at 23:20

  Fisk er da rigtig godt til saadan en lille fyr, saa skidt med koedet, det er langt mere vigtigt han spiser varieret, som det ser ud som om han goer. De fleste smaa boern er ikke vilde med koed, det er heller ikke saa nemt at fordoeje, saa mon ikke det er fordi naturen er smart indrettet til smaa maver. Han er altsaa bare for laekker, den lille steg. Har du overvejet at spise ham, for det har jeg. 🙂 SLURP!

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. september 2012 at 21:48

   Det tror jeg du har ret i, Tina, og så længe han spiser fisk (og jerntilskud) så tror jeg ikke at jeg skal bekymre mig. Det er nok bare mig der er kæmpe kødelsker der glæder mig til at Isaac er lisså glad for en culottesteg som jeg er 😉

  Leave a Reply