Sovebøvl og travlhed - CopenhagenDaily
3 In bolig/ mig/ spunken

Sovebøvl og travlhed

20120907-082051.jpg

Spunken, i dagpleje, en af de dage hvor han godt gad at sove til middag.

Spunken er i øvrigt begyndt at sove ok om natten bortset 4 ud af 7 nætter om ugen men nu er han begyndt at lave ballade i dagplejen. I går havde han kun sovet 15 minutter af gangen, og da jeg kom og hentede han, sad alle fire drenge rundt om bordet med sorte rande under øjnene. Spunken havde tilsidst vækket hele banden, som så måtte finde sig i at være småtrætte mens de skulle spise eftermiddagsmad…. Spunken? Han havde været så glad da de stod op, for han synes åbenbart at det er keeeeedeligt at sove, når nu man istedet kan lege.
Heldigvis har jeg verdens bedste dagplejemor, som tar’ det i stiv arm og er så tålmodig at hun burde ha’ en præmie, men jeg kan ikke undgå at være frustreret over at han pludselig skal begynde på sådan noget bavl. Jeg glæder mig over at det er weekend lige om lidt, så hun kan puste ud og ikke ha’ en små-hys dreng. Suk.

Jeg ved at der sker meget for tiden, og jeg tror ikke man kan undgå at han er lidt forvirret. Vores hjem ligner noget der er løgn, med papkasser over alt. Han er ved at tage sig mod til at give slip når han går langs bordkanten, og hans motorik har taget et ordentligt spring. Om natten kan jeg vågne af at han kravler i søvne, eller han vågner selv i tremmesengen af at han pludselig står op og ved ikke helt hvordan han skal komme ned og sove videre. Lille fidus, det er vist lidt hårdt at være 14 måneder gammel.

Nå ja, og det med at lejligheden ligner et bombet lokum…. Vi flytter om en uge. EN UGE! Shit… Jeg ved hvad jeg skal lave de næste 7 dage, og så må alt andet stå på standby. Butikken blir’ forsømt, bloggen blir’ forsømt, veninderne blir’ forsømt, træning og sund livsstil blir’ ligeledes forsømt. Det hele skal nok samle sig, så snart vi er flyttet, men lige nu trækker det bare tænder. Mine “stress-ticks” ved øjenkrogen er begyndt at vise sig, og det plejer at være et ret godt tegn på at jeg skal ta’ den med ro, og det skal jeg nok – om 7 dage.

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  ohhhappy
  fredag 7. september 2012 at 11:33

  Åh ja, sådan noget flytning er ikke for sjov. Har jo lige prøvet det, og det kan godt trække tænder ud… Men altså, det bliver da så fantastisk for jer, at flytte i det smukke hus! Og så syntes jeg faktisk, at det var fedt, at få ryddet op og smidt ud i forbindelse med flytningen (at vi så stadig skulle slæbe en MASSE ragelse ned fra 5. og op i den nye lejlighed taler vi ikke om ;))
  Rigtig god weekend til dig!

 • Reply
  Sussi
  fredag 7. september 2012 at 20:46

  Én uge, jamen, det er jo lige om et øjeblik!!
  Jeg håber altså, at du kan tage nogle hvil løbende de næste 7 dage – får man først hvilet lidt går pakningen sikkert også hurtigere, fordi man er mere frisk og ‘fit for fight’ ;):)
  Hmm, på en eller anden magisk vis når man altid det man skal nå – men altså, hvor bliver det dog fantastisk for jer om en uge!:) At tømme flyttekasser er underligt nok meget mere hyggeligt og afslappende end at fylde dem:):)

 • Reply
  Dottie
  fredag 7. september 2012 at 22:47

  Ih hvor spændende at der kun er 7 dage til! 😀
  Åh og de 7 dage går sikkert ekstremt langsomt – men så må du huske på, at det hele snart bliver godt igen! 😀
  Husk at bede om hjælp til at pakke hvis du bliver for stresset, der er ikke noget værre end at stå alene og pakke ned 😉

  Jeg tror helt sikkert at spunken kan mærke at der skal til at ske noget, og derfor ikke helt kan finde rundt i rytmen, men det skal da nok også blive bedre 🙂

 • Leave a Reply