3 In børnemode

Ej sikke (lej) dejligt tøj!

Hvis jeg kunne gå amok med dankortet, ville jeg købe en masse fra “Ej sikke lej”s efterår/vinter kollektion.

Der er de sødeste dyreprint, bukser med svaj, tyk lækker strik og fine bodyer med rullekrave. Det ligner børnetøj, og jeg synes bestemt at børnetøj skal ligne børnetøj. Meget af det tøj man kan købe til børn, ligner miniature udgaver af voksentøj. Det er ikke lige mig.

Desværre er der lavvande på tøjkontoen, så Spunken må klare sig med det tøj han har. Til januar skal vi på skiferie, så der skal der muligvis være råd til noget varmt tøj mm. til ham. Måske skulle man sætte nogle af de her lækre sager på hans julegaveønskeliste? 😉

Forresten så burde jeg ikke sidde her og blogge…vi skal jo flytte om 3 dage! Videre med pakkeriet, Therese.

God tirsdag til dig derude.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Sussi
  tirsdag 11. september 2012 at 16:30

  Det er vildt at tænke på, at der kun er 3 dage til “Store flyttedag”. Hvor bliver det dejligt for jer 🙂 Ej sikke lej har så meget lækkert tøj! Huen er alt for sød.. og vesten..! Så kunne man da godt drømme om en dreng… 😉

 • Reply
  Karen
  tirsdag 11. september 2012 at 19:55

  @sussi, hvorfor kunne det ikke bruges til en pige?

  • Reply
   Sussi
   onsdag 12. september 2012 at 09:40

   Tja, det kunne det vel egentlig også:) men da jeg så det forestillede jeg mig nok bare den søde Isaac med tøjet og tænkte ikke først på min pige..

  Leave a Reply