Det vil jeg savne - CopenhagenDaily
5 In bolig/ mig

Det vil jeg savne

Den smukke udsigt der er, når man kigger ud af vinduet sådan en klar morgen. Jeg har så længe jeg har boet her, nydt at stå med en kop kaffe i hånden og kigge ud af vinduet. Over hustagene og op på den blå himmel.

I dag kiggede jeg efter Kjærsten og Spunken i det røde lyn, på vej til dagpleje. Jeg blev en smule nostalgisk og hentede kameraet. Vejret arter sig også i dag, så det var svært ikke at sukke en smule over den skønne udsigt.

I overmorgen flytter vi – lur mig om der ikke kommer til at være en fin morgenudsigt ud over haven også.

Nu skal jeg videre med pakningen. Musikken er skruet op for fuld knald, så det er bare om at komme i gang….- jeg skal baaare lige drikke kaffen færdig 😉

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Sussi
  onsdag 12. september 2012 at 09:44

  Musik er en god ting, når man har brug for at rykke igennem – når jeg er alene i hytten og skal gøre rent, skruer jeg også godt op;)
  At tage afsked med et sted, der har været ens hjem, vil nok altid være helt særligt. Og pludselig står man på den anden side i nye omgivelser, men med alle minderne og oplevelserne i behold:)

 • Reply
  Dottie.dk
  onsdag 12. september 2012 at 10:43

  Mon ikke udsigten til haven vil være en god erstatning til den nuværende udsigt? 😉
  Jeg må indrømme jeg selv savner at sidde på en altan og glo ned på folk der kommer gående forbi.. I haven er man jo lukket helt inde for omverden. Men jeg foretrækker nu alligevel haven 😀

 • Reply
  Catarina
  onsdag 12. september 2012 at 11:46

  Kan godt forstå at man bliver sådan lidt nostalgisk, men så snart du har sagt farvel til lejligheden og goddag til det skønne hus, med den dejlige have, så glemmer du alt andet.

  Det bliver så spændende med et nyt kvarter og den megen plads. 🙂

 • Reply
  Signe
  onsdag 12. september 2012 at 11:47

  Held og lykke med flytningen – det bliver da bare så godt med jeres nye sted 🙂

 • Reply
  Sidsel
  onsdag 12. september 2012 at 20:01

  God arbejdslyst med pakningen, synes det er lidt sjovt at i skal flytte ind lige her ved siden af hvor vi bor 🙂 du må endelig sige til hvis i mangler en kop sukker 😉

  Vh Sidsel(aka stalkeren)

 • Leave a Reply