Det vil jeg savne

Den smukke udsigt der er, når man kigger ud af vinduet sådan en klar morgen. Jeg har så længe jeg har boet her, nydt at stå med en kop kaffe i hånden og kigge ud af vinduet. Over hustagene og op på den blå himmel.

I dag kiggede jeg efter Kjærsten og Spunken i det røde lyn, på vej til dagpleje. Jeg blev en smule nostalgisk og hentede kameraet. Vejret arter sig også i dag, så det var svært ikke at sukke en smule over den skønne udsigt.

I overmorgen flytter vi – lur mig om der ikke kommer til at være en fin morgenudsigt ud over haven også.

Nu skal jeg videre med pakningen. Musikken er skruet op for fuld knald, så det er bare om at komme i gang….- jeg skal baaare lige drikke kaffen færdig 😉

5 comments
  1. Musik er en god ting, når man har brug for at rykke igennem – når jeg er alene i hytten og skal gøre rent, skruer jeg også godt op;)
    At tage afsked med et sted, der har været ens hjem, vil nok altid være helt særligt. Og pludselig står man på den anden side i nye omgivelser, men med alle minderne og oplevelserne i behold:)

  2. Mon ikke udsigten til haven vil være en god erstatning til den nuværende udsigt? 😉
    Jeg må indrømme jeg selv savner at sidde på en altan og glo ned på folk der kommer gående forbi.. I haven er man jo lukket helt inde for omverden. Men jeg foretrækker nu alligevel haven 😀

  3. Kan godt forstå at man bliver sådan lidt nostalgisk, men så snart du har sagt farvel til lejligheden og goddag til det skønne hus, med den dejlige have, så glemmer du alt andet.

    Det bliver så spændende med et nyt kvarter og den megen plads. 🙂

  4. God arbejdslyst med pakningen, synes det er lidt sjovt at i skal flytte ind lige her ved siden af hvor vi bor 🙂 du må endelig sige til hvis i mangler en kop sukker 😉

    Vh Sidsel(aka stalkeren)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere