I villakvarteret stiger solen op

0 delinger
0
0
0

Når vi vågner, har vi et fast ritual herhjemme. Spunken begynder at røre på sig et sted mellem 6 og 7, og for at trække tiden lidt, får han lov til at se “Baby Einstein” på mobilen. Når så han ikke gider det mere, står jeg ud af sengen, trækker gardinet op og nyder synet af solopgang. I dag var den særligt smuk, og jeg kunne ikke andet end at få et smil på læben.

Tænk at solen står så smukt op her i villakvarteret. Skønt!

Du ønskes en herlig fredag 🙂

 

0 delinger
5 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Margit

Så fik jeg endelig min nye guitar. Den er SÅ pæn, og den lyder helt fantastisk !!! HURRAAA…
Læs mere

Smyk dig

Jeg leder efter noget fornuftig smykkeopbevaring. Det kunne for eksempel være et stort skrin, fuld af skuffer og…
Læs mere

Store løg…

Kaffen er indtaget. Jeg kunne ikke lade være med at tænde kalenderlyset. Der er heldigvis meget at brænde…
Læs mere