Havebloggeren slår til igen

20121006-105140.jpg

Det er lørdag formiddag og jeg fik lov til at sove helt til kl 8.45. Kjærsten stod op med Spunken kl 6… Men skønt ! (For mig).

Nu sover Spunken, for han var helt flad, og damen her planter løg. Har bestilt hele Isabellas sortiment…arj, men næsten, samt lidt blandet fra Netto.
Nu kommer de ned under bøgehæk, udvalgte steder i plænen og rundt om træerne. Påskeliljerne kommer ud ved fortovet, på overskuds-husejer-måden.

Her er ingen larm. Man kan intet trafik høre, og kun fuglefløjt (og Spunkens snorken) overdøver stilheden. Ahhh hvor er det bare helt rigtigt !

God lørdag til dig.

5 comments
  1. Og i lige måde til jer. Skønt med alt den ro og kun naturlige lyde og så er det da bare dejligt at I nu har mulighed for at smutte ud og ind, uden at skulle pakke alverdens. 🙂

  2. Det er så tydeligt at læse ud af dit indlæg, hvordan du bare stornyder havelivet – og hvor er du flittig! I er jo kun næsten lige rykket ind:)
    Den smarte bil på første foto, hvor er den mon fra?:)

      1. Det er bare så dejligt at følge med i jeres boliglykke:)

        Og tak, Therese:) Jeg bliver nødt til lige at undersøge nærmere med den bil. Tror også den kunne blive et hit hos min(e) pige(r) 🙂 Og de skal jo også have gavn af haven.. (og ikke kun det spiselige i den) 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om