Ikke en favorit fredag

0 delinger
0
0
0

20121026-220404.jpg
Billeder får jeg kun taget via Instagram, så derfor den lille collage. Nå ja, lillemor er blevet krea, så forleden lavede jeg liiige en lille krans til døren. Er selv ret godt tilfreds med den 😉

Spunken blev hentet fra dagpleje i går, med let feber. Den udviklede sig og i nat var han virkelig varm. Et par timer fik jeg sovet, og det meste af dagen i dag har jeg gået rundt som en anden zombie. Spunken har skiftevis være hys, træt og sulten. Sove gad han dog ikke, mere end 40 minutter, så mutter var en smule knotten sidst på dagen….

Nu er Kjærsten kommet hjem og vi har spist. Spunken er puttet, men vågner stadig ofte og skal op at ha’ dyne på. Den næste time vil jeg nyde en lille drink, en kop te og en skål trøste-is. Kjærsten har forkælet mig, og jeg nyder det.

Jeg krydser fingre for en rolig nat, og at feberen ikke stiger for meget igen. Lille Spunk.

 

0 delinger
3 comments
 1. Øv, det er så hårdt når de små er syge. Håber Spunken er ved at være på toppen igen?:) Det gode er, at når de små er raske igen er der en del søvn de skal have indhentet.. 🙂 Dejlig weekend til dig – og altså, hvor er det en fin krans du har lavet:)

  1. Han er heldigvis på toppen igen, lille fyr. Det er nemlig bare så hårdt når de er kede og sløje.

   Jamen jeg ved ikke hvad der går af mig. Jeg er totalt hausfrau med limpistol 😉

 2. Kom lige forbi din blog, og må sige, at den er fuld af vildt flotte billeder! Så er det jeg endnu engang skriver mig bag øret, at jeg skal til at lære mit spejlrefleks at kende. Flot krans, i øvrigt! Ville også have lavet en i går, men min mand mobbede mig så meget med, at jeg i så fald var en mormor, så jeg droppede projektet 🙂

  http://www.familiendanmark.bloggersdelight.dk
  Tjek evt. min blog, hvis du har lyst 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere