Weekenden kom og gik - CopenhagenDaily
6 In arbejde/ familien/ spunken/ udenfor

Weekenden kom og gik

Lige pludselige blev det mandag, og nu er også mandagen ved at være væk.

Weekenden er gået med at pakke ud efter rejsen, julepyntet med både nyt og gammelt,  forsøge at få Spunken til at falde på plads igen og på at beundre den smukke sne. Spunken var ikke helt tilfreds med sneen. Den var kold, våd og DUM. Især da han faldt med trynen lige ned. DUMT siger jeg jer! – det hjalp dog lidt på det hele, da han fik en kælk og kunne kommandere farmand afsted som var han et andet trækdyr.

Men sne…..det er så skønt!

Havens fugle spiser så de er ved at sprække, og jeg hygger mig med at fylde korn op og kigge på de små pippere. Før sneen kom, havde jeg besøg af selveste Søren Spætte. Han har ellers holdt til nede ved æbletræet, men mejsernes kugler (…fnis..) fristede for meget, og han fløj helt tæt til huset. Sjovt, for jeg har aldrig set sådan en flagspætte helt tæt på.

Nu vil jeg snart sige det er nat. Jeg har pakket en masse julepakker ind, som skal sendes i morgen. Jeg må muligvis ta’ Spunkens vogn i brug, for der er fire store kasser der skal afsted.
Kjærsten er ved at gøre shoppens nye klæder klar. Det er tid til en større opdatering, og forhåbentlig blir’ brugere af iPad og Internet Explorer også tilfredse, da de ikke har haft de bedste forhold på shoppen, hidtil.

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Tina - omme i London
  mandag 3. december 2012 at 23:31

  Aaah, hvor er han altsaa kaer, den lille spunk! 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. december 2012 at 19:31

   Noget så kær og dejlig 🙂

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 4. december 2012 at 05:36

  Han er da en super kær snemand 🙂 Men ja, sne er vådt, men på den sjove måde.

  Jeg har let ikke oplevet problemer med shoppen på iPaden og jeg bruger ikke andet. Overhovedet. Men måske jeg bare har været heldig. 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. december 2012 at 19:31

   Tror iPad har været ok. Det har mere været iPhone hvor alt har været lidt underligt. Men det skulle gerne være fint nu 🙂

 • Reply
  Lone
  tirsdag 4. december 2012 at 08:48

  Er det ikke bare dejligt a.t have have, Therese? 🙂
  Jeg er så glad på jeres vegne, at det endelig er lykkedes for jer at få jeres drømmehus.
  Spunken skal nok komme efter det – at elske sneen. Kender du Degnemosen? Det er sådan et hyggeligt sted at gå tur. Den ligger i nærheden af Håbets Allé. Dér kan Spunken også kælke på bakkerne, nu hvor I ikke bor lige i nærheden af Søndermarken længere

  • Reply
   Therese
   tirsdag 4. december 2012 at 20:44

   Det er så skønt at ha have, Lone. Jeg elsker det og glæder mig så meget til at bruge den en masse.

   Jeg kender ikke degnemosen, så det skal undersøges. Vi gik faktisk og talte om det i weekenden, hvor der mon var en kælkebakke 🙂

  Leave a Reply