Weekenden kom og weekenden gik

Jeg synes tiden går hurtigt. Det har lige været fredag, og nu er det mandag morgen.

Hvad er der så sket i weekenden?

weeend

Lørdag var vi nede hos min mor. Kjærsten skulle hente sit værktøj, som har været dernede siden vi hjalp med at ordne lidt forskelligt i hendes nye hus.
Det blev til en stor lækker frokost, og Spunken hyggede sig med at lege med bøger og trappestige. Om eftermiddagen, var Kjærsten handyman, og fik hængt fuglekasser op i træerne – Spunken holdt øje med at alt gik rigtigt for sig, fra køkkenvinduet..
Nu må de små pipper gerne slå sig ned 😉

Søndag var hjemmedag, hvor vi legede lidt i haven og ellers sad på vores flade r*ve, og så tv… Kjærsten lavede minipizzaer og kanelsnegle, så vi fik også alle de kalorier den ku’ trække….Puha.

Nu er det mandag. Dagplejen holder vinterferie hele ugen, så jeg er i fuld gang med at planlægge ugen. En hel uge hjemme, får både Spunk og jeg knald i låget af, så vi skal lidt ud. Jeg tænker en tur i Zoo, lidt kaffehyggebesøg og en tur til Remisen. Har du mon andre gode forslag?

Nu ser Spunken, Sigurds Bjørnetime, mens jeg får skrevet til skiltemalere, handyman, diverse leverandører og betalt et par regninger. Der er jo også lige en butik der snart skal åbnes…. bummelum.

8 comments
  1. Hvor er Spunken kær – især på billedet, hvor han står og kigger ud til farmand 🙂

    Tiden flyver afsted, men det lyder til, at du udnytter den fuldt ud. Jeg er imponeret over, hvad du når. Håber, du og Spunken får en dejlig uge 🙂

    1. Det er så kært et billede, Lone, og han stod virkelig og fulgte godt med i hvad farmand mon lavede derude i sneen.

      Pyh, jeg synes ikke jeg når en dyt, men det kan da godt være jeg egentlig gør det 🙂

      Rigtig god uge til dig, Lone.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om