2 In spunken

En lille nisse rejste ..

Sikke en dejlig dag.

Efter fire skønne timer i butikken, cyklede jeg i stiv kuling de seks km hjem. Jeg satte cyklen, tog klapvognen og gik op til dagplejen. Spunken havde ikke travlt til at komme med, og legede fangeleg i hele dagplejemors hjem, inden det lykkedes mig at få ham med.

Vi gik ud, og han holdt mig i hånden de første par meter. Så slap han og småløb på egen hånd. Fin i sin nye jakke.

20130418-201454.jpg

Vi kom forbi mange sjove ting. Vandpytter, flotte biler, trailere, en postkasse hvor vi postede et brev, hunde og storskrald. Nogen havde sat deres gamle skærm ud til storskrald, så Spunken satte sig foran og ventede på der kom tegnefilm… Det gjorde der ikke, så han forsøgte at tænde for det. Ha ha. Det lykkedes mig dog at få ham med videre … Faktisk gik han hele vejen hjem, og der er 600 meter – ret langt for en lille fyr, men han klarede den til UG.

20130418-202034.jpg

De nye sko kom i posten i morges. “House of kids” er fantatiske med service, så det var ingen sag at få skoene leveret med en tidlig GLS levering. Jeg var ret spændt på om det ville blive en kamp at gi Spunken de nye sko på, efter vores seneste oplevelse, men med en ostehaps i hånden ude på terrassen, gik det som en leg. Han løb rundt, gik ned af trappen og ville ikke have dem (og jakken) af igen da vi efter en times tid gik ind i varmen. Åh det varmer et moderhjerte !

20130418-202326.jpg

Nu er Spunken lagt i seng efter en dejlig dag, og jeg sidder med stængerne oppe. Inden jeg går i seng, skal der hænges vasketøj op, men så har jeg vist også fortjent en god nats søvn.

God aften til dig.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin - Abildjyden
  fredag 19. april 2013 at 09:25

  Jeg har fulgt dig på sidelinjen i en periode. Fulgt dig på Instragram.

  Hvor er Spunken en vidunderlig dreng, og dreng med stort D.
  En dejlig beretning fra en dag med et barn i dagpleje alderen.
  Jeg er mormor til 2 dejlige unger. Snart 5 og 1 år, her først i maj.

  • Reply
   Therese
   fredag 19. april 2013 at 20:08

   Næ, hvor hyggeligt, Karin 🙂
   Dejligt at du skriver en kommentar.

   Han er nemlig dreng med stort D, og fuld af spræl og fis. Skøn alder dine børnebørn har. Så er der noget at se til kan jeg forestille mig 😉

   Rigtig god weekend!

  Leave a Reply