Lørdag i butikken - CopenhagenDaily
3 In mig

Lørdag i butikken

20130420-135657.jpg

Lige som jeg skulle til at sætte tænderne i en æggemad, strømmede det ind med kunder. Formiddagen havde ellers været rolig, så tænkte at det ville passe fint med en frokostpause.

Nu er jeg mæt og tilfreds, og roen er igen faldet over den lille butik midt på Frederiksberg. Jeg kan sidde med min kaffe, og kigge på mennesker. Det er så hyggeligt. De samme mennesker, de samme rutiner. En ældre dame med en gammel halvfed beagle, som ALTID er lige ved at tisse på min blomst på trappen, inden hun får hunden hevet til sig. En ældre herre, med krøllet hår og en krøllet hund, går også altid forbi.
De samme mødre, med barnevogn og mobiltelefon. Det meste af verdenssituationen kan ordnes med én hånd, mens baby sover – åh, som jeg kan huske det. Dog savner jeg det ikke – endnu – men det kan være det kommer 😉
Her er hyggeligt!

Op til flere MMS’er er tikket ind, med smukke billeder fra Skagen. Min dejlige veninde er deroppe, og jeg er SÅ miundelig. Måske kan vi igen smutte en tur til den smukke by til sommer, men det kommer helt an på arbejdssituationen. Men jeg gad godt – sgu.

Når klokken slår 15, har jeg weekend. En rask cykeltur, og så er jeg hjemme i forstaden. Jeg længes efter et par dage med godt vejr, hvor jeg kan nyde min have. Der skal drikkes en kop kaffe på terrassen i eftermiddag, og så skal vi spise rester fra gårsdagens aftensmad. En ny madplan skal også forfattes. Tænk at der allerede er gået to uger siden sidst.

Du ønskes en dejlig lørdag.

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Nola
  lørdag 20. april 2013 at 18:58

  Rigtig god fyraften 🙂 og nyd resten af weekenden 🙂

  • Reply
   Therese
   søndag 21. april 2013 at 08:30

   Tak, Nola. Du kan tro jeg nyder det denne morgen, at jeg har friiiii 🙂

 • Reply
  Karin - Abildjyden
  mandag 22. april 2013 at 09:01

  Dejlig beretning om en arbejdsdag, en lørdag der er anderledes end hverdagen, da alt ikke er som det ellers er, spunken skal ikke hentes, det er ikke helt de samme der kommer ind/går forbi. Og dagen efter er en fridag.
  Håber du har nydt resten af lørdagen og en fantastisk søndag.

 • Leave a Reply