En dejlig weekend hos mormor

20130512-121951.jpg

Spunken sover i sin klapvogn, og jeg sidder på terrassen og nyder solens stråler. Indtil videre har jeg støvsuget hytten, tørret støv og gjort klar til at gi’ køkkenet en omgang. Nu trænger jeg til en tår kaffe, inden dagen fortsætter med praktiske ting.

I går hentede Kjærsten os, efter en dejlig miniferie hos mårmooar.
Spunken og jeg, tog derned fredag, og da den lille fyr om morgenen fik at vide vi skulle ned til mormor, kunne det bare ikke gå hurtigt nok. Han gik rundt og sagde “mårmår – nønn nønn” (bilen siger nønn nønn), og var helt klar på at smutte ud af døren med det vuns.

Fredagen gik med at starte græsslåmaskinen, i min mors have. Det var noget af et cirkus, for vi kunne slet ikke greje hvordan pokker vi fik startet dyret. En halv time og en håndfuld norske bandeord senere, fandt min mor dog en løs forbindelse som blev fikset. Dyret startede, og hele græsplænen fik en tur. Spunken og jeg, rensede ukrudt og kiggede på at mormor “gik tur” med den larmende maskine.

Vi kørte en tur i Brugsen, hvor aftensmaden blev handlet. Spunken er blevet helt tosset med at køre bil, og det er derfor slet ikke et problem lige at ta’ en smuttur.
Hakkebøffer, kartoffelmos, sovs og grønt kunne let hamle op med Kjærstens bytur hos “Brdr. Price” med gutterne. Spunken guflede i sig, så den lille mave blev helt fuld.
Han blev puttet i gæsteværelset på en madras (han gad IKKE sove i rejsesengen, den tosse), hvor jeg senere skulle lægge mig i banan-form for at få plads.. 😉

20130512-121908.jpg

Lørdag kørte vi til Præstø. Der var “Fransk Forår”, så det skulle jo tjekkes ud. En masse små boder var sat op, med alt fra vin, antikviteter, grillede lækkerier og havetilbehør. Hvor fransk det lige var, ved jeg nu ikke, men det var dejligt at komme en tur til Præstø. Der boede vi nogle år da jeg gik i de helt små klasser, så der er meget nostalgi i de brostensbelagte gader.
Den lille biograf i Adelgade, var den første biograf jeg kan huske jeg var i – jeg så “Labyrinten”.

Spunken fik set lastbiler, hunde, heste og både. Turen blev sluttet af med en is nede på havnen, hvor han ellers sad og sagde “Hej heeej” til alt der var spændende. En dag fuld af indtryk, og selvfølgelig faldt han i søvn i bilen på vej hjem.

20130512-122002.jpg

Sikke en dejlig weekend.

Nu er det søndag – mors dag. Jeg har fået lov til at sove længe, og Spunken har tegnet en fin tegning til mig. Jeg er blevet forkælet med chokolade og røde roser, så nu vil jeg forkæle drengene med en dejlig frokost.

10 comments
    1. Det var så dejligt, Catarina.
      Vi kommer desværre ikke så ofte over til Kjærstens familie, så det er dejligt at mormor bor lidt tættere på 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere