På sådan en mandagstirsdag - CopenhagenDaily
0 In arbejde/ bolig/ brok/ sikka

På sådan en mandagstirsdag

Det har bare været en l*rtedag fra klokken 8, hvor Spunken kastede op i dagplejens christianiacykel, og frem til nu.

blowme_1_main_1024x1024

Spunken er rask nok, men havde måske fået lidt kvalme af en vitaminpille og for lidt morgenmad i maven. Han startede dagen i højt humør, og løb rundt i stuen, så det har måske skvulpet lidt for meget. Jeg kan selv få kvalme ved indtag af vitaminpiller om morgenen, så det er måske lidt tosset at jeg gir’ ham pillen dér.. Fra nu blir’ det en aftenpille, i forbindelse med aftensmad.

Nå, men vi tog ingen chancer, og Spunken kom ud af cyklen, og ind i huset igen. Han skreg og blev helt blå i hovedet, råbte dagplejemors navn mens tårerne sprøjtede ud af hans øjne. Den lille fyr havde vist glædet sig til en dejlig dag i dagpleje, og måtte i stedet tage til takke med en dag sammen med sin far… De har vist haft en lidt tam dag, og heldigvis blev der sovet en god lang formiddagslur. Der har ikke været mere opkast eller noget feber, så jeg satser på han er fit for fight i morgen.

De skal vist begge forkæles når jeg kommer hjem fra butikken.

Ellers synes jeg bare at dette er dagen der blir’ ved med at give – og ikke på den fede måde. Det ender med jeg går tidligt i seng, og satser på at onsdag blir’ en bedre dag.

Nu vil jeg tørre lidt støv på hylderne, og ellers kigge lidt på webshoppen. Jeg har i øvrigt lige skrevet et indlæg på shoppens blog. I næste uge modtager jeg nogle nye kunsttryk fra danske “No17 Limited”, og jeg er helt vild med dem alle.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply