Det stakkels moderhjerte

Uanset hvor mange gange Spunken har været syg, blir det aldrig nemmere at være mor. Jeg blir varm om hjertet og har bare lyst at at kramme den lille fyr, lige til han blir rask.

En tur til lægen i morges, afslørede halsbetændelse og skarlagensfeber. Nu står den på penicillin to gange dagligt, i ti dage.

Hele dagen, har den lille atomreaktor boet på mit skød. Han sover, sveder, vågner og vil ha vand, sover mere, drømmer, og siger tis, nønn nønn og phar (far) i søvne.
Når han af og til vågner i længere tid, ser vi dvd med futtog.

20130530-195917.jpg

Kjærsten kom hjem og assisterede med en madbestilling. Vi har fået skøn vietnamesisk mad, og nok til at der er en rest til natmad eller frokost.

Nu håber vi at Spunken er i bedring i morgen. Det er hårdt at se ham være så syg. Øv.

Rigtig god aften til dig.

6 comments
  1. Ja, du har ret, man vender sig aldrig til at ens unger er syge heller ikke selvom de efterhånden er blevet så gamle at der ikke må pyllers for meget. Jeg vil heller selv være syg end at se dem syge. 🙂
    Rigtig god bedring med ham 🙂

    PS: skønt med let med når dagen ikke er til meget andet en at sidde og hyggge og putte med den bette. 🙂

  2. Han ser godt nok slatten ud, men skarlagensfeber er vel heller ikke sådan at spøge med (jeg kan ikke huske, hvordan det var).
    Jeg har haft mit 22-årige pigebarn boende, som har fået den ondeste influenza midt under opgaveskrivning. Mine følelser var fuldstændig lige som dine – hun er bare lidt stor at kramme på 🙂

    1. Det er ikke så slemt mere, som det har været Conny. Så længe der blir’ sat gang i behandling i tide, så er der sjældent de farlige komplikationer, som ellers kan komme. Heldigvis.

      Nårh, jeg håber hun er ved at være ovenpå igen, din datter 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Lørdagens menu

Vand Paraghurt Vand …. Gæt hvad lørdagen står på … Det startede i går eftermiddags men kunne holdes…
Læs mere