Ferie hos farmor

ebeltoft2ebeltoft1

I weekenden, drog vi på ferie hos farmor. Vi havde vejret med os, og benyttede lejligheden til at ta’ en osetur i Ebeltoft, hvor vi fik købt stort ind af forskellige bær og danske ærter – til helt andre priser end i København. Vildt at der kan være så stor forskel.
Jeg er vild med den gamle del af Ebeltoft. De smukke skæve bygninger, minder mig om mit højskoleophold på Ærø. Man ville muligvis blive søsyg af at bo i et så skævt hus, men fine er de.

badesmoelf

Spunken fik pjasket i poolen, leget med sine fætre og kusine og set på en masse dyr. Dyrene får dog et indlæg helt for dem selv, for jeg har mange fine billeder af dem. Både dem med fjer, pels, lange halse og logrende haler.

At Kjærsten fik Spunken med i poolen, var lidt af et held. Han har ellers været ret bange for vand i store mængder, men efter noget strandbadning nede ved min mor, og nu poolen, ser det ud til at han er ved at være ovre det.
Han blir’ stadig ildrød i hovedet af raseri, hvis han får vand i øjnene ved hårvask…men forhåbentlig kommer han over det, den dag han forstår at det kan betale sig at lægge hovedet tilbage 😉

koer-mig-rundt-slave Kør mig rundt, slave-fætter 😉

Sådan en weekend, kan virkelig få fyldt energibatterierne synes jeg. Min bog blev næsten læst færdig, og jeg er sikker på at Spunken nød al den plads han havde at løbe rundt på.

Vi kommer snart igen!

6 comments
  1. Omkring hårvask, har du prøvet om du kan lære ham at holde en vaskeklud over øjnene imens du vasker, det kan give ham lidt trykhed. Jeg bruger det stadig på min 11 årige datter, da hun har lidt af vandskræk siden hun var 2 år. Jeg ved ikke om han vil være for lille, men prøv 🙂

    1. Jeg har forsøgt, men uden held, men det kan da være han snart er stor nok til at forstå hvorfor man gør det. Jeg må indrømme at det er et stykke tid siden sidst jeg har prøvet 🙂

  2. Hej therese, mener man kan få sådan en ring/skygge i Matas som sidder på hovedet så vandet ikke løber ned i øjnene , jeg brugte en til min datter og hun har en til sin søn , de er GULD værd ellers et par dykkerbriller er også ret sjovt, held og lykke!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om