En lille asie..

0 delinger
0
0
0

Når jeg er på arbejde, køber jeg frokost hver tirsdag som så skal holde hele ugen. Denne uge har det været grovboller med leverpostej og asier… Nu begynder jeg at være en smule træt af det, så måske jeg køber en sandwich i morgen 😉

Jeg har aldrig selv syltet asier, men jeg har hørt at det kan være lidt udfordrende at få dem sprøde. Indtil videre, køber jeg dem bare i Irma, men skulle du få lyst til at sylte, er der asier i mange butikker nu og opskriften kan du finde her hos Piskeriset, som har lavet en opskrift jeg godt gad at prøve en dag.

 

0 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Måske du også vil synes om

Lørdagsbolleri

Jeg klager ikke over at fastelavsbollerne er at få hos bageren, længe før fastelavn. Især ikke når de…
Læs mere