Det blir' så godt - CopenhagenDaily
12 In bolig

Det blir’ så godt

kaelderen

Vi har snart boet her i vores drømmehus, i et år. Et år ! I det år, har vi hver dag set på beigebrune ru vægge, som nærmest har suget alt hvad der har været af dagslys væk. Selv på en højsommerdag, har vorest stue/spisestue og køkken, været som en mørk kælder.

Det har ikke været muligt for os at gøre noget ved det, for til at starte med, boede vi her jo kun til leje. Vi købte dog huset 1/7, og nu har vi fået overskud til at købe en masse maling og komme i sving.

malermester

Kjærsten malede i 14 stive timer i går, og han nåede sofahjørnet. Der er nemlig meget der skal gøres, og alt skal først børstes ned, ha’ et lag med forsegler og så males der kanter inden væggen males. Der er også stuk i loftet, som skal ha en tur med en lille pensel for at få alle de små hjørner og kroge.
De mørke vægge, ser også ud til at kræve hele fire lag maling, så de 30 liter vi har købt, kan vi nok ikke nøjes med 😉

Men det blir’ SÅ godt. Lyst og dejligt, og jeg kan allerede nu forestille mig hvor der skal hænge billeder, hylder og lamper. Alt sammen noget, som jeg ikke gad at tænke over før. Hvorfor sminke på en lort, som man siger …
Jeg tænker også at det kunne være fint med nogle rosetter i loftet, nu hvor stukken blir’ malet og kommer til sin ret.

den-nye-stuespunkenhygger

Så de næste uger, bor vi i spisestuen og køkkenet. Tv’et og Spunkens legetøj, står i et hjørne. To lænestole og et lille bord, er blevet sofa og spisebordet er klappet sammen så det ikke fylder så meget. Det fungerer, og Spunken lader til at synes det er helt ok. Det var min største bekymring at han ville føle sig utilpas, men det gør han på ingen måde.

lys-stue

I dag har jeg haft min fridag, og har fornøjet mig med at male lidt stuk og eller rydde op hist og her. Jeg er åbenbart en vat-arm, så jeg kan slet ikke lægge nok vægt på den store malerrulle til at det fordeler sig ordentligt på væggen. I aften fatter jeg en pensel, og går i gang med listerne i stedet.

Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder 🙂

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Frederikke
  mandag 9. september 2013 at 16:23

  Det kommer til at se godt ud, og du ret har de vægge trænger til noget hvidt 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 10. september 2013 at 15:59

   Det er helt vildt, som det lysner, Frederikke. Jeg er glad i låget ! 🙂

 • Reply
  Liselotte
  mandag 9. september 2013 at 16:58

  Det bliver godt 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 10. september 2013 at 16:03

   Så godt! 🙂

 • Reply
  Mette
  mandag 9. september 2013 at 21:15

  Det bliver et helt andet hjem at besøge. Dejligt 🙂

  • Reply
   Therese
   tirsdag 10. september 2013 at 16:03

   Fuldstændig 🙂 – og kommer du forbi de næste par måneder, får du en malerpensel i hånden 😀 hi hi

 • Reply
  Marianne
  onsdag 11. september 2013 at 03:36

  Dejligt at I får malet i jeres hus nu og hvis du er tilmeldt Downtown.dk (og det er gratis) har de et tilbud lige nu, hvor du kan købe 10 liter kvalitetsmaling for halv pris – 289 kr – hos malerudsalg.dk i Tullinsgade, hvilket vist er tæt på din butik? 🙂

 • Reply
  Marianne
  onsdag 11. september 2013 at 03:40

  Det er hvid kvalitetsmaling og du kan se mere her:
  http://www.downtown.dk/kbh/deals/ 🙂

 • Reply
  Kjærsten
  onsdag 11. september 2013 at 16:35

  Marianne:
  > Det er hvid kvalitetsmaling og du kan se mere her:
  > http://www.downtown.dk/kbh/deals/ 🙂

  Det er desværre kun glans 5. Vi maler med glans 10 for at få en lidt mere holdbar overflade til Isaacs fedtfingrer 😉

  • Reply
   Marianne
   onsdag 11. september 2013 at 19:04

   Ok 🙂 og ja, det kan man jo godt forstå – det skal være ‘børne-sikret’ maling 😉

 • Reply
  Dottie
  fredag 13. september 2013 at 14:36

  Wauw sikke en forandring! Hvor bliver det bare fint 😀
  Godt spunken ikke lader sig mærke af det.. Kan huske Liam var ved at gå i panik da vi malede en enkel væg i stuen og alting bare rodede.. Nu er han efterhånden vandt til at her altid foregår ting og sager 😉

  • Reply
   Therese
   søndag 15. september 2013 at 17:58

   Det er nemlig så dejligt at han er ligeglad. Bare han ved hvor legetøjet og tv’et er… 😉 Jeg er også god til at holde mig i nærheden af ham, og han har fundet ud af at det ikke er så smart at rende rundt inde hvor far og malingen er, så det behøver vi ikke at ha’ travlt med at holde øje med 🙂

  Leave a Reply