Det blir’ så godt

kaelderen

Vi har snart boet her i vores drømmehus, i et år. Et år ! I det år, har vi hver dag set på beigebrune ru vægge, som nærmest har suget alt hvad der har været af dagslys væk. Selv på en højsommerdag, har vorest stue/spisestue og køkken, været som en mørk kælder.

Det har ikke været muligt for os at gøre noget ved det, for til at starte med, boede vi her jo kun til leje. Vi købte dog huset 1/7, og nu har vi fået overskud til at købe en masse maling og komme i sving.

malermester

Kjærsten malede i 14 stive timer i går, og han nåede sofahjørnet. Der er nemlig meget der skal gøres, og alt skal først børstes ned, ha’ et lag med forsegler og så males der kanter inden væggen males. Der er også stuk i loftet, som skal ha en tur med en lille pensel for at få alle de små hjørner og kroge.
De mørke vægge, ser også ud til at kræve hele fire lag maling, så de 30 liter vi har købt, kan vi nok ikke nøjes med 😉

Men det blir’ SÅ godt. Lyst og dejligt, og jeg kan allerede nu forestille mig hvor der skal hænge billeder, hylder og lamper. Alt sammen noget, som jeg ikke gad at tænke over før. Hvorfor sminke på en lort, som man siger …
Jeg tænker også at det kunne være fint med nogle rosetter i loftet, nu hvor stukken blir’ malet og kommer til sin ret.

den-nye-stuespunkenhygger

Så de næste uger, bor vi i spisestuen og køkkenet. Tv’et og Spunkens legetøj, står i et hjørne. To lænestole og et lille bord, er blevet sofa og spisebordet er klappet sammen så det ikke fylder så meget. Det fungerer, og Spunken lader til at synes det er helt ok. Det var min største bekymring at han ville føle sig utilpas, men det gør han på ingen måde.

lys-stue

I dag har jeg haft min fridag, og har fornøjet mig med at male lidt stuk og eller rydde op hist og her. Jeg er åbenbart en vat-arm, så jeg kan slet ikke lægge nok vægt på den store malerrulle til at det fordeler sig ordentligt på væggen. I aften fatter jeg en pensel, og går i gang med listerne i stedet.

Jeg glæder mig til at vise jer flere billeder 🙂

12 comments
  1. Dejligt at I får malet i jeres hus nu og hvis du er tilmeldt Downtown.dk (og det er gratis) har de et tilbud lige nu, hvor du kan købe 10 liter kvalitetsmaling for halv pris – 289 kr – hos malerudsalg.dk i Tullinsgade, hvilket vist er tæt på din butik? 🙂

  2. Wauw sikke en forandring! Hvor bliver det bare fint 😀
    Godt spunken ikke lader sig mærke af det.. Kan huske Liam var ved at gå i panik da vi malede en enkel væg i stuen og alting bare rodede.. Nu er han efterhånden vandt til at her altid foregår ting og sager 😉

    1. Det er nemlig så dejligt at han er ligeglad. Bare han ved hvor legetøjet og tv’et er… 😉 Jeg er også god til at holde mig i nærheden af ham, og han har fundet ud af at det ikke er så smart at rende rundt inde hvor far og malingen er, så det behøver vi ikke at ha’ travlt med at holde øje med 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om
default_featured_image.jpg

Næsten klar

I morgen kl 10, kommer flyttefolkene. Skal lige pakke nogle småting, fragte Katten til den nye adresse og…
Læs mere

Muuuh ?

Hvis nu der var nogen der undrede sig over hvad/hvem Koen var, som beskrevet i dagens tidligere indlæg,…
Læs mere