En weekend for mor og søn

I går havde jeg lukket butikken, for at ha’ en hel dag med den dejlige Spunk. Både fordi jeg virkelig trængte til at være sammen med ham, efter et par benhårde arbejdsuger, og fordi så Kjærsten kunne få malet i stuen.

I går var vejret med os, og vi smuttede ind til byen. Jeg fik brugt et gavekort inde i Magasin, mens Spunken tog sin middagslur, og bagefter trillede vi op til Torvehallerne.
Jeg skulle til tøsehyggeaften, så der skulle købes lidt ost og snacks. Spunken insisterede på en “isssss”, men jeg tænkte han kunne lokkes med en lun nylavet fiskedelle. Det kunne han ikke, for han ville hellere gnave i et pølsehorn fra 7/11 (så jeg tvivler lidt på om der er nogle af mine norske gener gemt i ham… ha ha).
Så han fik is bagefter, og labbede den i sig som havde han aldrig smagt den slags før.

rundetaarnDet er alt for sjældent jeg er inde i byen!

Vi gik en dejlig tur, hvor vi endte på Nørrebrogade. Der var noget shawarma-konkurrence, så gaden var fuld af mennesker med durum i hånden. Jeg elsker at man kan vade direkte ind i en fest, på den måde, i København.
Spunken var dog ikke imponeret over Nørrebro, så vi hoppede ind i en bus og smuttede hjemad.
Skøn dag for mor og søn.

I dag, har vi været inde det meste af tiden. På et tidspunkt, kunne jeg mærke at både Spunken og jeg havde brug for at komme lidt ud, så vi tog regntøj på og hoppede op på cyklen.

Vi cyklede til Vanløse, og legepladsen i Grøndalsparken. Der er masser af plads, meget at lege med og basis for at blive godt træt i benene.

gynge haengekoje

klatrefyr legeplads rutchetur

Spunken tonsede rundt. Hurraaaa, en vanpyt, en rutchebane, et legehus, en gynge, en trampolin, græs, træstubbe, mere græs…..løbe, løbe, løbe. Til sidst, var både han og jeg temmelig flade.

handleet-aeble-om-dagen

Så godt træt, efter tre kvarters tonsen rundt, cyklede vi en tur i Irma for at handle, og så hjemad. Spunken nåede at få en nedsmeltning da det gik op for ham at man ikke måtte få indkøbsvognen med hjem… Han blev dog heldigvis god igen (efter 10 pinlige minutter, med vrælende søn bag på cyklen), og nu ser han tegnefilm mens jeg blogger.

Dejlig og tiltrængt weekend, med familien.

Snart er der helstegt kylling med masser af grønt, på programmet. Kjærsten maler stadig, og jeg kunne forestille mig at han trænger til et varmt måltid mad og at hvile sine hænder lidt.

Rigtig god søndag til dig 🙂

7 comments
  1. Hvor har I haft det dejligt…intet så godt som mor-søn dage…og det fortsætter i mange år, kan jeg hilse og sige.
    Nedsmeltning…husker 20 år tilbage, hvor Jeppe gik vrælende op ad Storgade :” jeg vil bærdis jeg vil bærdis” (bærdis=bæres) …jeg ville IKKE bærdisse ham og en ældre herre tog mig på skulderen og sagde “hold ud!”…det var gode ord på en pisse dum dag 🙂

    1. Det må ha’ været et dejligt skulderklap, Anne. Jeg fik et par “hvad er der galt med ham”-blikke, på vejen i dag. Ikke så rart, og man har jo lyst til at stoppe og forklare folk heeele situationen…

      Jeg har nydt de to dage, og glæder mig til næste gang vi kan hygge så meget sammen.

      1. Det var de bedste ord ever…jeg tænkte på hans ord, hver gang een af ungerne teede sig…så du får sgu lige de samme ord ..”hold ud” når der er nedsmeltning 🙂

  2. Sådanne dage er guld værd… Jeg nyder dem også 🙂

    Og den der med nedsmeltningen, den tror jeg vidst alle forældre har været igennem – de fleste glemmer dem bare lykkeligt og så er det man får de der blikke…

    Hold ud – det er en fase 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om