Tak til nemesis, karma, helligånden og alle jer - CopenhagenDaily
4 In bolig/ mig/ sikka

Tak til nemesis, karma, helligånden og alle jer

Fra den ene yderlighed til den anden.

I dag har været en god dag! Vi har måske fundet en mulighed, der kan købe mig noget mere tid i butikken. Åh, hvor er jeg glad. Jeg har knoklet på hele dagen, samt haft en dejligt møde med Mette fra Rie Elise Larsen. Vi fik en god snak om forretningslivet, og bagefter kom min søde nabo ind til mig og inviterede mig til kage. Sms’er tikkede ind fra søde bekymrede veninder, og jeg har været taknemmelig for at det gør en forskel at turde blotte sine bekymringer og åbne munden når verden ikke kun er lyserød. Tak for alle jeres søde kommentarer. Hver og én er værdsat!

I dag er en god dag. Jeg har hentet Spunken, og vi har lavet dej til pølsehorn. Jeg overvejer at ta’ lidt af dejen fra, og lave et par kanelsnegle til aftenkaffen. Det tror jeg ikke Spunken ville ha’ noget i mod.

hvidstue

Når han er lagt i seng, skal jeg sætte bøger i bogreolen. Nu er vores stue nemlig hvid ! Det pynter SÅ meget, og jeg er så glad for at Kjærsten tog beslutningen om at det var NU vi gik i sving med det.

I morges havde jeg besøg af en træfælder. Han kom med et tilbud på hvad det ville koste at få fjernet alle de træer der skygger for sol og lys. Ham der tidligere gav tilbud, sagde 12.000 ex. moms. Ham her sagde 5000 inkl. moms… Så ved vi lissom godt hvem vi vælger 😉

tom-bogreol

Næste projekt bli’r at male spisestue og køkken. Så er det slut med at male for denne gang, indtil vi bli’r så trætte af at se på de slidte vægge i gang og på 1. sal. Men de er hvide, så jeg kan sagtens leve med det.

gul-sort-stage inger-kop

På falderebet, vil jeg reklamere for endnu en nyhed inde på webshoppen. Jeg har haft det inde i butikken i noget tid, men ikke fået lagt det op i shoppen. Det er smuk håndlavet keramik, fra den norske keramiker Inger Mehlum. Hun har lavet en del ting for Kähler, men jeg har valgt at ta’ hendes egne ting hjem. Jeg har dog også stjerneskålen som hun har lavet for Kähler.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  rejen
  lørdag 28. september 2013 at 05:59

  Blev lidt ked af det på dine vegne med butikken, men godt at læse at der er mulighed for at fortsætte. Dejligt når et rum er færdigmalet og især når det lyser op. God weekend til dig. ;-D

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. september 2013 at 13:11

   Det gør SÅ stor forskel Annemarie. Dejligt 🙂

   Jeg holder tungen lige i munden, og håber på at overleve i noget tid endnu. Pyha altså.

 • Reply
  Lene
  lørdag 28. september 2013 at 08:40

  Jeg håber at alt går vel, og du er sej, også selvom butikken måske ikke overlever. God weekend 🙂

  • Reply
   Therese
   lørdag 28. september 2013 at 13:12

   Tak, søde Lene. Rigtig god weekend til dig og dine 🙂

  Leave a Reply