Vi tar den med ro - CopenhagenDaily
0 In mig

Vi tar den med ro

IMG_7602Mens stormen buldrer og brager, slapper Spunken og jeg af. Eller dvs. det gør Spunken. Jeg sidder og er en smule nervøs over de to kæmpestore træer i nærheden, der svajer på en truende måde. Heldigvis har lidt Googlen lært mig at en eg og en ask, ikke falder så let. Det satser vi på at træerne også ved…

Kjærsten er til arrangement inde i Tivoli. Han skriver at de ikke mærker så meget til blæsten derinde, så det satser jeg på. Kan han ikke komme hjem i nat, må han sove på kontoret.

Snart er der julekalender, og når den er slut kan det være at Spunken og jeg ender under dynen. Han har haft en lang dag, efter et skønt julearrangement i dagplejen. Der var blevet arrangeret dukketeater, og Tina havde bagt en hulens masse æbleskiver. Mums.

Rigtig god aften derude, trods det grumme vejr.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply