Den skønneste weekend - CopenhagenDaily
2 In mig/ spunken

Den skønneste weekend

utaalmodig

 

En lidt utålmodig Spunk, kigger på det dækkede julefrokostbord – og maden 😉

En dejlig weekend er ovre. En weekend der bød på julesul, gode venner, familie og besøg Spunkens mååårmoooar. (Nå ja, og så en hel del sprut for Kjærsten).

Nu er min mor taget hjem, og Spunken er i dagpleje. Jeg ordner lidt praktisk i webshoppen, og vil ta’ mig sammen til at få trænet lidt. Julen begynder allerede at sætte sig, og jeg kan virkelig mærke at jeg ikke cykler hver dag mere – for det er koooldt, og blæsende, og så ender jeg med at ta’ bussen på arbejde…

Jeg har tilmeldt mig arrangementet på fredag, trods frygt og usikkerhed. Tak for kommentarerne til mit indlæg! De vil snarest blive besvaret 🙂

Senere i eftermiddag, tror jeg at juletræet skal i hus. Kjærsten har købt en ny juletræsfod, der kan rumme en masse vand, så i år frygter jeg ikke at træet fælder. Valget falder igen på en rødgran, for de dufter bare bedst og er den type træ jeg er vokset op med. For mig er det det mest autentiske juletræ, og heldigvis kan man få dem lidt længere oppe af vejen. Smart!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ilse
  mandag 9. december 2013 at 19:54

  Når jeg ser på dit juletræ fra sidste år, kan man se at jeres hjem er blevet så dejligt og lyst. Tillykke med det.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 17. december 2013 at 12:49

   Det er SÅ skønt, Ilse. Før boede vi i en grotte….nu har vi et skønt og lyst hjem. Det er utrolig så stor forskel lys kan ha’ på ens humør 🙂

  Leave a Reply