Et IKEA-hjem..og en bette biljagt - CopenhagenDaily
2 In Ikke kategoriseret

Et IKEA-hjem..og en bette biljagt

20131215-094736.jpg

I går efter arbejde, hentede Spunken og Kjærsten mig. Vi skulle i IKEA, for at købe en gæsteseng til når min mor kommer på juleferie.

Da vi kørte ved Assistens kirkegården, hørte vi et hav af sirener. Vi kunne se de blå blink køre mod os, så Kjærsten trak ind til siden. Pludselig er der en hvid bil – uden blink – der kører i vores vejbane og er 20 cm fra at ramme ind i siden af bilen. Den rammer heldigvis ikke, og fortsætter med fuld fart. Derefter kører fire politibiler. Vi kører noget rystede videre, og da vi har passeret rundelen ud mod Østerbro, kommer der endnu flere politibiler og to salatfade. Action !!

Vi kom frem til IKEA, og det føltes helt afslappende at gå rundt, efter den oplevelse.
Der blev købt gæsteseng, en skænk og et skab så vi kan få ryddet op i bryggerset og kontoret. Lige nu står det hele hulter til bulter. Lidt nye potteskjulere og nyt sengetøj, ramte også kurven.

Nu er Kjærsten gået til bageren, og jeg har sat den første vask tøj over. Senere skal Spunken og jeg bage julebag og ellers nyde søndagen. Mon ikke vi også får pakket noget af alt vores nye svenske møblement ud 😉

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trine
  søndag 15. december 2013 at 19:35

  Puhhha sikke en forskrækkelse det må have været.
  Godt der ikke skete noget…

  Undrer mig til stadighed over hvad folk får ud af det, de bliver jo altid stoppet eller fundet efterfølgende og stillet til ansvar…
  Godt ingen mennesker kom til skade.

  • Reply
   Therese
   tirsdag 17. december 2013 at 12:37

   Jeg forstår heller ikke hvad der kan få folk til at gøre det. De kan jo ikke ha mange brikker at rykke rundt med…..men pyha, for en forskrækkelse !

  Leave a Reply