Fra mig til mig og lidt idéer til de hvide vægge - CopenhagenDaily
2 In bolig

Fra mig til mig og lidt idéer til de hvide vægge

vaeg-pynt

1 – “Dope” af Andrew Khosravani. 2 – “Roastbeef” af Sidsel Fuglsang. 3 – “Citymap Brønshøj” af Frk. Jensen/Stickersdelux. 4 – “Fog” af No17 Limited. 5 – Camilla Konradsen – webshoppen er nede, så der er i aften ikke noget ordentligt link.

Vores fine vægge derhjemme, er nu hvide, og mangler desperat selskab af billeder og andet godt. Jeg har selv en stak af malerier og posters, men kunne nemt komme til at købe lidt nyt i det nye år. Der er alligevel en del mere vægplads nu, end der var i den gamle lejlighed.
De fleste billeder man køber, er uden rammer. Heldigvis laver både IKEA og Føtex, helt fine rammer i standard mål. Skal man bruge en fiks træramme, ligger der en lille plakatbutik på Vesterbrogade, som sælger den slags.

basket

Jeg har købt en julegave til mig selv. Fordi jeg fortjener det (…) – og fordi jeg er PIV træt af at glo på vores pæne birkebrænde i en grim grå fletkurv. Så nu skal brændet ligge fint i den sorte kurv fra Ferm Living. Hurra 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Ilse
  tirsdag 17. december 2013 at 22:37

  Kan anbefale:
  http://rammevaerkstedet.dk/
  har fået indrammet flere gange herfra, altid godt resultat.
  Hilsen Ilse

 • Reply
  Trine
  onsdag 18. december 2013 at 13:28

  Jeg elsker de posters med tegningen af en by eller en bydel… Synes de er så fine og samtidig personlige…

 • Leave a Reply