Om tre timer - CopenhagenDaily
4 In Ikke kategoriseret

Om tre timer

Snart har jeg juleferie. Faktisk ret snart, om tre timer. Jeg glæder mig – og har også en smule stress over alt det der skal nåes.

IMG_7865

I går, skulle vi ha’ været i “Røwowre Centrum”…..så jeg blev hentet af Kjærsten og Spunken. Vi havde dog kun kørt i fem minutter, da Spunken kastede op über alles. Så ind til siden, af med tøjet, og køre hjem “blotter-style”, så Spunken kunne ha’ min trøje på.
Han kastede ikke mere op, og var helt i hopla da vi kom hjem. Vi bestilte noget mad på nettet, for vi orkede intet. Mit hovede var endnu mere travlt, end før, eftersom jeg ikke havde fået krydset de mange to-do punkter af, på min liste.
Jeg fik dog lige bagt tre plader pebernødder (selv om der var dej til mindst 12 plader mere), så nu er der lidt ekstra til kaffen.

Jeg nåede lige at få gjort det ene badeværelse rent, og ryddet lidt ud i køleskabet, inden jeg tog ind i butikken. Når jeg så er på vej hjem, skal jeg på posthuset, handle mad og så finde ud af om jeg vil satse på at vores slagter har nogle ænder tilbage i morgen tidlig, eller købe en frossen and i Irma…

Kjærsten skal hente min mor, senere i eftermiddag, og mens han gør det, tænker jeg at Spunken og jeg skal hygge os med at lægge vasketøj sammen – læs; Spunken svømmer i bunkerne af tøj, mens jeg folder og lægger på plads. Jeg har vasket noget nær 6 vaske tøj, de sidste par dage, så der er meget at ordne.

En gang i aften, tænker jeg at freden kan sænke sig. Ha ha. Hvorfor er man altid i så dårlig tid, når det er jul? Måske det bare hører julen tid, at være travl og semistresset…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Mårmoar
  søndag 22. december 2013 at 12:58

  Skal nok give en hånd med til det der mangler:-) vi skal nok nå det uden stress og jag.

 • Reply
  Deborah
  mandag 23. december 2013 at 11:56

  Håber du kommer “i land” uden for megen stress og jag. Husker også hvor stresset min mor altid var. Det kan sgu ikke betale sig 🙂

  Rigtig glædelig Jul til dig og et godt og lykkebringende Nytår.

  • Reply
   Therese
   onsdag 1. januar 2014 at 21:39

   Forsinket tak, og i lige måde Deborah 🙂

 • Reply
  Catarina
  onsdag 25. december 2013 at 13:35

  Jeg håber du nåede det hele og også fik slappet af og nydt lidet af det hele. 🙂

 • Leave a Reply