Nu som artikelforfatter…og vuf vuf

IMG_0741

Jeg har sendt min første artikel afsted til tryk, til – nå ja – Colliebladet. Ha ha, det er første gang jeg får tekst på tryk, og jeg finder det ret underholdende at det er i et hundeblad.

Max vokser dag for dag, og er allerede en stor hund på hele 50 cm i ryghøjde. Hans forældre var begge lidt under 60, så han haler ind på dem nu.

Det går godt med ham, men vi er bagud med træning af tålmodighed når det gælder pelspleje. Det kom for alvor til udtryk, da hunden havde sat sig i sin egen lort….kvik er ikke altid hans mellemnavn… Med alt det pels han har i numsen, så var det temmelig svært, og Kjærsten måtte holde ham, mens jeg med hænderne (indpakket i gummihandsker) måtte spule og shampooe Maxhunds rumpet. Man er vel en classy-hund med eget bidet…
Fremover skal der trænes børstning og grooming dagligt, for ellers bli’r det vist lidt svært når han har nået sin endelige størrelse.

På søndag skal vi til træning for sidste gang. Så har jeg brug for en pause kan jeg mærke, men der skal vedligeholdes en masse. “Nogen” har det med at glemme hvad han ellers godt kan 😉

IMG_0744

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om