Klar til afslutningsfest – og muligvis en tåre i øjenkrogen

0 delinger
0
0
0

boernehavedrengen

 

Den store børnehavedreng, glæder sig til fest og kagemand. Maxhund skulle naturligvis også være med på et billede… 

Jeg har skænket mig en ekstra kop kaffe. Snart skal jeg nemlig i gang med at lave en “Batmankagemand”, baseret på Liselottes skønne kardemommeboller.
Spunken var med ude at handle i går, og til min skræk var der slet ikke noget “kardemommy” at finde. “Hvor’ kardemommy hennn’??” spurgte Spunken, mens jeg kiggede på Fakta og Nettos hylder.
Nu vel, jeg har nogle kapsler der vel kan mortes, hvis jeg bruger mange nok.

Klokken 15, skal vi til afslutning. Spunken har snakket om feeeeest hele morgenen, og de to gode venner Linus og Storm, som allerede er begyndt i børnehave, kommer også og fejrer Spunkens sidste dag. Det er jeg virkelig glad for. Det har været svært nok at være den sidste store tilbage i dagpleje, så jeg er glad for at de store kommer og fester med.

Når dagen er slut, har vi nogle dage at forberede os til børnehave, i. Vi smutter en tur ned til mårmooar i morgen, og bli’r der til fredag. Måske mormor kan lokkes med en tur i storcenteret, så vi kan finde et par sandaler og et sæt regntøj til Spunken.

Men nu må jeg hellere komme i sving. Tænk at min store dreng, har sidste dag i dagpleje i dag. Han er super klar til et nyt kapitel – og det bli’r jeg nok også.

IMG_1490

Spunkens første dag i dagpleje. Der er sket lidt på to år 🙂

0 delinger
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om