Pølse på pind og bååål - CopenhagenDaily
2 In mad/ spunken

Pølse på pind og bååål

Det har været en varm dag. Så varm at både hund og søn, har holdt sig indenfor. Jeg har nusset rundt i haven, hængt vasketøj op og nydt solens stråler på de blege ben – naturligvis med rigelige mængder solcreme på.

Madlysten har ikke været stor for nogen af os, så frokosten blev skiftet ud med is og jordbær – det passede Spunken fint. Han guflede det i sig, og drak en masse saft. Det var sådan ca det han gad.

20140609-211836-76716236.jpg
Til aften tænkte jeg at jeg ville finde på noget der kunne være hyggeligt, og hvor jeg kunne få lokket mere mad i Spunkens mave.
Kuglegrillen blev befriet for rist, og fyldt op med lidt birkebrænde. Det blev et fint bål.
Bambusen blev strippet for fire pinde, og havebordet dækket op.
Jeg kaldte på Spunken, som kom og kiggede på mig som var jeg tosset. Hvorfor dælen har mor mon sat dej på en pind?…

Glæden blev dog stor, da han så hvad vi skulle. Et kæmpe smil fra øre til øre – pølse på pind og brød til.

Han spiste en hel pølse og et halvt brød. Godt med dyppedyp og noget rød peber til.

Det er vist en succes der godt kan gentages.

Vi stank af spejderlejr, så vi endte også med at ta et brusebad. Jeg skal virkelig ta mig sammen for at holde masken, når Spunken står og peger og siger baaaaapss, tisskooooon, “mor har tisskoooon og far tissmaaaaand”. Det er en herlig alder, og jeg elsker at han snakker så meget som han gør. Skøre, dejlige superhelt.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  tirsdag 10. juni 2014 at 08:26

  Snobrød er altid et hit og vi snakkede faktisk om i søndags, at det kunne vi også godt snart have og ja, så en lille pølse til. Vi overvejer at gå i gang med at lave vores egne pølser, vi skal bare lige have ft i et pølsehjern. 😀

  • Reply
   Therese
   tirsdag 10. juni 2014 at 12:05

   Det er simpelthen så nemt at “rode sammen” og at lave. Det er en hel fornøjelse at se hvor glad Spunken blir’, når der sker noget der ikke bare er at sidde ved spisebordet og få maden serveret 🙂

   Hvor lyder det spændende med hjemmelavede pølser! Det glæder jeg mig til at læse mere om, søde.

  Leave a Reply