- men snart er det weekend - CopenhagenDaily
2 In mig

– men snart er det weekend

valmue

Jeg fik ikke sovet i går. Selv om jeg var gået tidligt i seng, så holdt “Rødovre Byfest” mig vågen, med 90’er musik helt til kl 00.00. Jeg var grædefærdig, og trættere end træt. I morges da jeg stod ud af sengen, havde jeg følelsen af at “holde til venstre” og var noget så svimmel. Den følelse man kan ha’ efter en nat i byen, med lidt for mange shots.
Jeg fik mandet mig op, og tog Spunken med i brusebad. Derefter var det lige ud af landevejen med tøj på, morgenmad, sende Spunk afsted med Kjærsten, mens jeg gik tur med Max. Så en gåtur i regnvejr, ind i bussen og ind til butikken.
Svimmel er jeg stadig, og jeg forsøger at holde fanen højt. De mange hormoner i kroppen, gør mig grådlabil, og heldigvis er der så få kunder i dagens omskiftelige vejr, at jeg har tid til at trække vejret og drikke et par kopper vand når jeg trænger.

Jeg burde gå hjem i seng.

Dagen blev dog forsødet med besøg af skønne Catarina. Hun havde set alt mit brokkeri på Facebook i går, så hun havde købt mig tre par ørepropper af den gode slags. I aften satser jeg på at kunne sove fra Rødovres støj!
Tak søde Catarina <3

Efter en dag i butikken i morgen, har jeg weekend. Spunken og jeg skal lave hemmeligheder, for nooogen har fødselsdag på mandag. Jeg glæder mig, for nu er Spunken virkelig med på hvad fødselsdag betyder.
Det bli’r hyggeligt !

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  lørdag 14. juni 2014 at 06:40

  Det er så meget øv, når man ligger der og ikke kan sove grundet støj udefra. Jeg har soveværelsesvindue til samme side som vores Gildesal, bor næsten nabo.. Og ikke nok med det, så benytter flere af gæsterne vores skralderum, og det er lige nedenfor mig, så når festen er forbi, ca. kl. 2.00, så vågnede jeg ofte til fyldning af flaskecontainer. I dag sover jeg med ørepropper om lørdagen, vidunderligt.

  Hvor var det godt du fik din dag krydret med et visit, og ja, kære Catarina er så sød og betænksom. <3

  Krydser fingre for du har fået sovet i nat.

 • Reply
  Catarina
  søndag 15. juni 2014 at 12:04

  Hvor var det dejligt at se dig søde og din butik er bare så hyggelig. 🙂
  Dejligt at du fik sovet og du skal også huske at passe på dig selv og ikke mindst den lille gajol. 🙂
  Ha’ en dejlig søndag søce og hils resten af den dejlige familie. 🙂

 • Leave a Reply