Cykelmyg - CopenhagenDaily
1 In børnemode/ spunken

Cykelmyg

Spunken elsker at cykle på en stor, tung, trehjulet cykel henne i børnerehaven. I fødselsdagsgave fra mårmoar, får han også en cykel – sådan en med støttehjul. Jeg glæder mig rigtig meget til at se hvordan han griber det an. Nu har han en løbecykel, som han er ganske ferm til. Da vi var i Skagen lærte han at løfte begge ben, så han kunne udnytte farten og samtidig øve sig i at holde balancen. Ret sejt, syntes moderen. Genboens store pige, cykler afsted og hun er virkelig dygtig. Det bli’r sjovt også at se Spunken i fuld fart.

cykel-troeje cykeltroeje-2 Forleden, købte jeg endnu flere t-shirts og poloer inde hos Zara, og da faldt jeg for en fin sommerstrik med cykler på. Den skulle han da ha’, synes jeg. Er den ikke fin? – indlægget er ikke sponsoreret. Jeg er blot tosset med Zaras kvalitet og priser, når det gælder børnetøj.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Catarina
    tirsdag 22. juli 2014 at 21:01

    Han er sikker allerede i fuld gang med at cykle – dejligt at han fik en af mormor. 😀

  • Leave a Reply