Andre boller på suppen, eller noget om at sadle om - CopenhagenDaily
2 In arbejde/ sikka

Andre boller på suppen, eller noget om at sadle om

Sikke en dag på arbejde.

Den startede ved at MetroXpress-omdeleren, gik ind i butikken mens jeg var i baglokalet. Han lagde to aviser, og formåede at smadre for 400 kr keramik, inden han skyndte sig ud. Jeg fik ikke fat i ham, og endte med at ringe ind og brokke mig. Jeg har intet hørt endnu…

Senere opdagede jeg at en hund (endnu en gang) har strintet op ad noget tøj, der stod udenfor. Det er ikke første gang det sker, og det undrer mig at folk ikke holder bedre øje med deres hund – når de nu alligevel mener at den skal luftes på en befærdet gade, med meget få træer, lygtepæle og andet hanhunde egnet at tisse op af. Nu er Frederiksberg fuld af labre sideveje, med træer, og store parker.

Men så var dagen i gang, og den har artet sig nogenlunde bortset fra manglende wc-papir på toilettet.

IMG_4152

Lidt af de nye varer, som jeg nu er ved at lægge op i webshoppen. Jeg elsker alle de lækre farver. 

Jeg er i fuld gang med at lægge nye varer i webshoppen, og samtidig er der masser af udsalg. Jeg sælger ud af alt hvad der hedder boliginteriør, og holder mig til det babyrelaterede. Fremover vil jeg ha’ babytøj og børnetøj, babytilbehør, lækre barselsgaver til den nybagte mor og lidt småtterier til børneværelset.

Boligtilbehør er en branche med rundsave på albuerne, og efter at ha’ kæmpet med Liebe, Anne Blak og Kähler, på ét år, må jeg indrømme at jeg ikke orker mere.
Trenden er også at alle brands åbner egne webshops, og bruger os forhandlere som showrooms i stedet. Det er top-ærgerligt at det skal være sådan, men jeg er en alt for lille fisk til at tage kampen op. To af de mærker jeg forhandler, har selv åbnet webshop, og salget af deres produkter er gået fra ok til 0.
Så hellere sadle om, til noget jeg véd jeg er god til. Det kan godt være at børnebranchen også er benhård, men det lykkes mig ret godt at begå mig i den.

Når jeg går på barsel, lukker den fysiske butik, og jeg ta’r lageret med hjem. Det bli’r nok hårdt at kombinere baby med webshop som gerne må vokse, men jeg glæder mig til udfordringen, og har allerede mange idéer til hvad der skal ske.

Så mangler du keramik, køkkentekstiler eller artworks til væggen, så er det hos mig du skal købe. Du sparer mange penge 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Karin
  lørdag 16. august 2014 at 19:34

  Som selvstændig får man knups af både den ene og den anden art. Er barn af en mangfoldig tricotage handler i Skjern, og nej ikke Mads :-). Det var garn, lingere, og beklædning til kvinder dog ikke overtøj. Mens jeg voksede op var der baby, børnetøj på hylderne, men jo ældre jeg blev, des mindre var salget, og omkring min konfirmation var det slut med børnetøj.
  Butikken blev solgt da sønnike blev født for 29 år siden, sidste dag butikken var åben, er dagen han blev født.
  Min mors barselsorlov varede præcis 8 dage. På 9 dagen var jeg med i butikken. Jeg blev født 1 mandag, og om lørdagen før jeg blev født, lå min mor på knæ og vaskede gulvet i butikken.
  Derfor tror jeg på du kan klare det med webshoppen.

  • Reply
   Therese
   mandag 18. august 2014 at 17:12

   Wow, sikke en historie Karin. Der var andre boller på suppen dengang 🙂

   Jeg tror også at det vil kunne komme til at hænge sammen på denne måde. Så længe jeg holder ambitionerne realistiske, så skal det hele nok komme til at gå fint, med tid til det hele.

  Leave a Reply