På sådan en dag hvor man ikke får lavet en sk*d - CopenhagenDaily
6 In mig

På sådan en dag hvor man ikke får lavet en sk*d

IMG_4097Der var flere punkter på min liste i dag. Bla. lægge ting i webshoppen, skrive mail til bogholder, betale faktura, ringe til Hvidovre….

Kender du det med at man kan rammes af en pludselig metaltræthed? Det eneste jeg har orket, ud over at betjene kunder i butikken, har været at sidde på min kontorstol, vippe med de trætte fødder, og drikke te/vand/kaffe. Nå jo, og surfet lidt på nettet…

Barslen rykker tættere på, og for hvert et punkt der kommer på listen over ting der skal nås, bli’r jeg trættere og trættere. De næste mange weekender, er der planer (familiefester, fødselsdage, koncert osv), og jeg kan mærke at dagene i butikken kræver så meget energi, at jeg reelt set nok har mere brug for at lave ingenting i weekenden, men på den anden side føler jeg at der er meget der skal nås inden Gajolen kommer – og så er der jo kun weekenderne at nå det i.

Det skal ikke tolkes som ynk, for det er det ikke. Ej heller brok. Det er nok bare kommet bag på mig hvor meget tid jeg havde sidst jeg var gravid, men også hvor priviligeret jeg er denne gang hvor jeg både har job og slipper for en sygemelding.

29+0 uger i dag, så der er 11 uger til termin. Tror da pokker jeg er træt, for der er en 1100 gram baby inde i maven, en 14 kg dreng udenfor maven og så selvfølgelig hunden 😉

Så nu vil jeg sige farvel til butikken for denne uge, for i morgen rejser Kjærsten til Amsterdam i fire dage. Butikken bli’r forsømt den næste tid, og jeg har en klump i halsen over at det snart er slut med at være her. Men det er jo sådan det skal være.

Afsted til posthuset med en masse pakker, og hjem til dejlig varm aftensmad. Det kan jeg lige klare 😉

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Celena
  torsdag 14. august 2014 at 00:42

  I also feel so tired and worn out… but I have no excuse 😉
  Good luck with putting the finishing touches on your shop, before your maternity leave…

  • Reply
   Therese
   torsdag 14. august 2014 at 21:56

   I hope you get some rest also, Celena 😉 Hi hi

 • Reply
  Frederikke
  torsdag 14. august 2014 at 12:31

  Hvornår starter din barsel? Så kommer jeg forbi Brønshøj med Hans 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 14. august 2014 at 21:53

   Den starter omkring den 1 oktober, eller ugen efter, alt efter hvad der passer bedst med butikken 🙂
   Det lyder SÅ hyggeligt med besøg af dig og Hans!

 • Reply
  Karin
  søndag 17. august 2014 at 01:06

  Det er vente sig nummer 2, er en helt anden graviditet, der er meget der er aha, samtidig med, der er et ansvar for guldklumpen der allerede er her og tager tiden, hvor man under første graviditet kunne lave ingenting.
  Jeg vil ikke sende dig medynk og betragter ikke det du skriver som brok. Det er en erkendelse, en meget smuk erkendelse af, du som alle vi andre, har brug for søvn, perioder til genopladning, og stunder hvor der bare ikke foregår noget overhovedet.
  Min yngste kan skrive 28 + 4 lige nu her i skrivende stund. Der tages et billed af maven, den måles, og vægt bliver nedskrevet hver onsdag. Det har hun gjort fra den dag graviditets testen viste positiv 🙂

  • Reply
   Therese
   mandag 18. august 2014 at 17:09

   Det er nemlig helt utroligt så stor forskel der er 2. gang.

   Hvor bli’r det spændende med din yngste, og dit kommende barnebarn 🙂 Ih altså!

  Leave a Reply