Mandag med det hele - CopenhagenDaily
2 In mig

Mandag med det hele

bordpynt

I gæstedynen, står en gryde med risengrød. Den skal bare varmes op og så skal bordet dækkes – det er lige til at klare. I det hele taget har mandagen været lige til at klare.

Dagen startede med en god gåtur med Max. Derefter fik jeg taget mig sammen til at sætte vores seng i “Den blå avis”. Den er som sådan helt fin, men jeg vil hellere ha en seng hvor der er mulighed for opbevaring under, så nu håber jeg på at kunne komme af med vores elevationsseng hurtigt.

Så mødtes jeg kl. 10.30 på en skøn café, med en endnu skønnere veninde. Hun havde et gavekort til brunch – og jeg måtte være med på det.
Dejlig mad og dejlig snak i halvanden time, inden turen gik til Matas. Der skulle jeg hente en babypakke (det er om at hamstre alle str. 1 bleerne, så man slipper for at købe selv), men den sure dame sagde bare tørt at dem havde de ikke. “Måske kommer de på onsdag”. Jeg tror jeg skifter “min Matas” fra den på Frederiksberg, til den her i Brønshøj. Måske de er mere medgørlige deroppe.

Så gik turen hjem, og jeg nåede en hel times middagslur. Tiltrængt, for plukkeveerne kommer på stribe så snart jeg bevæger mig – det er træls.

Spunken blev hentet i børnehaven, og han kunne fortælle om en dejlig dag med fødselsdag hos Bertram og en masse leg på legepladsen. Jeg tog ham med en tur i den lokale kiosk, og købte et Anders And blad. Mens vi var derinde, kom han til at tabe et kinderæg på gulvet – så det var vi også nødt til at købe. En skam syntes Spunken…not….Men nu er ægget gemt til fredagsslik (efter mange sure miner og ÆÆÆÆG NUUUU).

traet

På sofaen ligger nu en træt Spunk, og jeg sidder i gyngestolen med en kop dejlig varm kaffe. Max og jeg har knoklet en halv time i haven – han er mægtig god til at hjælpe med at beskære roser og buske.
Næste plan er at skrive til Mikkel Træfælder, og spørge ham hvad det vil koste at fjerne og rodfræse hhv. en hassel og en bambus. Jeg vil hellere ha’ bærbuske i hjørnerne.

Må din mandag aften blive skøn 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Catarina
  mandag 15. september 2014 at 18:09

  Hold da op hvor har du nået meget i dag og så tror da pokker at du har haft plukveer 😀
  Det er altså dejligt at hente børn fra børnehavde, som har haft en hyggelig dag også selvom de er godt trætte.
  Og den brunch, ser da bare super lækker ud. Jeg vidste faktisk ikke at man kunne hente babypakker i Matas, det er godt at vide, hvis jeg skulle komme i den situation – hopefully not. 😆 Men hvis jeg en dag får børnebørn. 😉

  • Reply
   Therese
   tirsdag 16. september 2014 at 12:01

   Ja, jeg når da alligevel en del på sådan en fridag 😉

   Man skal tilmelde sig “Matas Babyklub” men uanset er det lidt fjollet når mailen skriver de har dem på lager og en sur dame siger at de ikke har dem. Ha ha.

  Leave a Reply