0 In familien

Lego, chokolade og ferieliv

(null)
Jeg har slet ikke fået strikket hernede hos mormor. Jeg havde ellers strikketøjet med, så min mor kunne hjælpe mig med at slå ærme nummer to til Spunkens trøje, op på strømpepindene.
I stedet har vi spist urimelige mængder chokolade, samlet LEGO, leget med brandmandstøj, gået ture, læst højt, taget karbad og hygget os.

I går faldt både Spunk og Gajol tidligt i søvn, hhv. på gulvet og i vognen. Så havde min mor og jeg et par timer til at hyggesnakke, og drikke kaffe.

Alt går i roligt tempo, lige som det bør når der er kaos andre steder i livet. På egen matrikel er der lige nu ved at blive bestilt et køkken, og senere lappes der huller. Jeg tror dog stadig at vi tager hjem i aften, for Spunken savner sin far. Nu må vi se hvad det ender med.

Spunken hoster stadig, og virker stadig mærket af sin virus/infektion-eller hvad det er der plager ham. Han har fået penicillin i seks dage nu, og jeg synes ikke det virker. Måske ender det med en tur til lægen i morgen. Stakkes dreng.
I går var vi ellers ovre for at se børnemusik, men Spunken hostede og var så ked at han ikke orkede. Musikken var også for høj for ham og han var genert. Så er det ikke så let. Han kunne dog lokkes til at sidde lidt i vindueskarmen mens jeg ammede Gajolen. Det var hyggeligt at holde lidt øje med trafikken udenfor.

Ferie er tiltrængt og godt, og nu kommer Spunk og mormor snart hjem med frokost.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply