En effektiv tirsdag

IMG_8706Klokken kvart i otte, bankede det på døren. To brede håndværkere, skulle sørge for at vi fik varmen tilbage. Det tog få timer, med effektivt arbejde, banken på rør, kravlen i trangt underjordisk hul og en masse udskiftning af gamle rør.

Intet har gjort mig så lykkelig i lang tid, som lyden af vand der strømmer ind i radiatorerne – og rent faktisk også gør dem varme. Der er tryk på fyret igen, og nu kan vi holde ud at her ligner en byggeplads. Pyt med det. Vi har varme !

Al ære og respekt til Nordkysten, som har været lynende effektive i den her sag. Måske det hjælper at det er en forsikringssag, det ved jeg ikke, men de kan i hvertfald varmt anbefales.

Stearinlysene jeg har tændt i aften, er udelukkende tændt for hyggens skyld.

I morgen tidlig, kommer der gulvmænd. De skal sørge for at gulvet er jævnt og klar til at få lagt gulv, når køkkenet er sat op. Der er dog op til flere huller og andre sjove opgaver til dem, så jeg er spændt på hvad de siger i morgen. Inden de kommer, skal Kjærsten og jeg lige ha tømt og flyttet et køleskab. Det bli’r en god teambuilding-opgave, ha ha, for det er tungt og skal omkring et skarpt hjørne.

Begge drenge er glade. Gajolen har sovet en middagslur på næsten fem timer i dag, hvor jeg i øvrigt også var ude at spise frokost med min skønne genbo. Derefter en handletur i Aldi, som jeg lidt har “opdaget” igen. De har gode og billige bleer, begrænset men billig økologi og skønne spegeskinker.

Nu sidder Spunken og jeg i sofaen, begge i pyjamas. Det er superhyggeligt, og nu vil jeg lægge computeren fra mig og give min store dreng en kæmpekrammer – vel vidende at han siger “ihhh, lad vææææææææær”.

4 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om