Det griber om sig - CopenhagenDaily
6 In featured/ husejer

Det griber om sig

max-i-koekken

Lad os efterhåndene bare kalde det en fuld hus-detox. Huset er på spaophold, men det betyder desværre ikke at jeg får en full bodymassage, varme mudderbade eller afstressende mindfull yoga med urtete og kålsalater..

Huset har fået strippet gulv i køkkenet, der er blevet boret i badeværelsesgulvet, der er skåret gulv op i gangen, der er fjernet et helt køkken, skiftet rør og undersøgt kloak. I morgen skal gulvet i køkkenet slibes (Kjærsten har i dag købt afdækning så vi kan redde alt legetøj, køkkenudstyr og mit klaver fra betonstøvhelvede, da jeg ikke stoler på at gulvmanden hverken støvsuger eller gør det for åben dør), og vi får også skiftet begge toiletter.

Spunken-i-koekken

Vidste I at husejere IKKE skal bruge lille skyl på toilettet? Kloakkerne kan åbenbart ikke overskue den lille mængde vand, så resultatet er l*rt der hober sig op og i sidste ende får dit hus til at stinke uden at du forstår hvorfor. Så i morgen får vi to nye toiletter, og der skal fremover udelukkende bruges stort skyl. Det anede vi ikke, men det kunne Ronni fra “Ren kloak” fortælle os. I øvrigt en meget fin fyr, der havde gode tips til vedligeholdelse af husets indre.

Nå, men vi er ved godt mod. Tre døde mus, er blevet til en større omgang, men til sommer når jeg står i mit nye køkken og laver morgenmad, og senere går henover det nye gulv i gangen og ud på den nye porcelæns-trone, så vil jeg se tilbage på vinteren 2015 og grine af det hele…eller i hvertfald sende et lille smil tilbage.

I morgen ta’r jeg babyen under armen og går på café hele formiddagen. I morgen eftermiddag, smutter vi så ned til mormor igen i en weekend, mens Kjærsten knokler videre. Det er en helt ok fordeling, og jeg sætter min lid til at Kjærsten hamrer og snedkererer i et par dage. Han synes vist også det er ret ok at slippe af med mig og mine rynkede øjenbryn 😉

5 uger og 2 dage til barnedåb

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Catarina.dk
  fredag 6. februar 2015 at 06:53

  Man kan sagtens bruge lille skyld, men kun til tis og ikke andet – det har vi gjort her i flere år, uden problemer og vores toiletter skyller henholdsvis 2 og 4 liter. 😀
  Men for pokker en omgang, bare for at skifte køkkenet. 😉 Det er bestemt ikke sjovt med små børn i huset.

  • Reply
   Therese
   fredag 6. februar 2015 at 10:55

   Varmen havde vi ikke sluppet for at ordne, og så er det måske meget godt at køkkenet blir skiftet for hold nu fast noget klam(t)huggeri 😀
   Fint med de små skyl. Fremover vil jeg dog nok bruge det store, bare for at være sikker. Hi hi.

 • Reply
  Mette
  fredag 6. februar 2015 at 07:38

  Og alt det pga. et par små mus 😉

  • Reply
   Therese
   fredag 6. februar 2015 at 10:54

   Ja…Så kan man lære at lade være med at pille ved et gammelt hus 🙂
   Det er godt vi får det hele set efter og ordnet, men vi havde nu egentlig tænkt at vente et par år.

 • Reply
  Celena
  søndag 8. februar 2015 at 02:07

  May that be all there is!!!! Held og lykke!

  • Reply
   Therese
   torsdag 12. februar 2015 at 21:17

   Tak Celena 🙂

  Leave a Reply