Weekend på landet - CopenhagenDaily
2 In familien

Weekend på landet

(null)

Det er hårdt at være mormor, for man får ikke sin weekend i ro og fred for tiden. I stedet, blir huset for anden weekend i træk, invaderet af en datter, en halvmeter og en helmeter. Man må enda afgive sin store seng, og sove i den lille.

Heldigvis tror jeg ikke at mormor har så meget mod besøget. Vi forsøger at varte hende lidt ekstra op med kaffe og blomster, og Spunken har enda lokket mormor med ud at handle og en tur i skoven.

I går var vi i den kæææmpestore legetøjsbutik. Spunken kørte rundt på en politimotorcykel og tog også et slag airhockey med mormor.
Det fede ved at ha børn, er at man selv kan lege med legetøj som man egentlig nok er blevet for stor til. Derfor købte jeg et stort sæt modellervoks til Spunken, som vi har leget en masse med.

Gajolen tar den også helt med ro. Han sover lure i vognen, smiler til os alle og er egentlig kun sur om aftenen. Denne gang har jeg fået pakket hans aktivitetstæppe med, så han har lidt at lege med. Ammehjernen her, glemte det da vi var her sidste weekend.

Derhjemme er Kjærsten i fuld gang med køkkenet. Han arbejdede til klokken fem i morges og er nu igen i fuld gang. Der skæres bordplade til, monteres vask og gøres klar. I morgen kommer der et nyt komfur, og sidst på ugen kommer skabslågerne. Det bli’r simpelthen så fint.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Mette
  søndag 8. februar 2015 at 21:02

  Jeg følger køkkenfremgangen på Instagram – det ser ud til at blive rigtig flot. Og forhåbentlig musefrit 🙂

  • Reply
   Therese
   torsdag 12. februar 2015 at 21:16

   Lad os håbe på det 😀 Manden knokler, og det bli’r ikke så ringe enda.

  Leave a Reply