Motivationen var i top - CopenhagenDaily
0 In motion

Motivationen var i top

Jeg drog afsted med sovende baby i vognen, og træningstøj i tasken. Jeg havde nemlig fået en henvisning til fysioterapi og træning, fra lægen, så jeg glædede mig til at give den en ordentlig omgang.
Til min skuffelse, var centeret jeg havde set på nettet, slet ikke særlig rart. Mere om det lige straks. Inden jeg skulle træne, blev jeg plottet ind i systemet.

Fyssen spurgte ind til hvad mine problemer var, og jeg forklarede ham at jeg er træt i nakke, skuldre og ryg. Derefter fik jeg en behandling, hvor han rettede op på nogle skævheder og masserede (av for f*nden). Han gav mig et par hjemmeøvelser, og sagde han ville maile mig et træningsprogram. Så ingen hjælp af ham nede i centeret.

Da jeg skulle betale, blev det over 400 kr. Jeg spurgte til min henvisning, men han sagde den ikke var gået ind…øv… Men det blir vist refunderet, når de modtager henvisningen.

Jeg gik selv ned i træningscenteret, og tænkte jeg ville cykle lidt, og styrketræne, men der var ingen håndsprit nogle steder men til gengæld mange mennesker der brugte alle maskiner flittigt. Både raske og liiiidt savlende svage ældre, der fik hjælp af fysser. Der stod jeg af. Så bør der altså være noget sprit, eller klude man kan tørre maskinerne af med.

Det endte med en cykeltur på 20 minutter, og da jeg havde klædt om og gik igen, sms’ede jeg med en fra mødregruppen og aftalte at vi mødes nede i Fitness World onsdag morgen. Der er lidt længere, lidt mere larmende, men der er håndsprit og bedre hygiejne.
Forhåbenlig bli’r Gajolen ved med at sove lange formiddagslure lidt endnu, så jeg kan komme ordentligt i gang dernede 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply