Palle (alene) i soveland - CopenhagenDaily
4 In barselsliv/ gajolen

Palle (alene) i soveland

babysalme

Ej, nu må jeg også til at kalde ham hans rigtige navn. Pascal, hedder Gajolen jo, men det bli’r ofte til “Palle”, “Skalle” eller senest “Palisander” (Pascal Alexander, sat sammen og mægtig smart hvis man skal handle med antikviteter som voksen)…

Men Gajolen, som han jo hedder her på bloggen, er inde i en meget god sovestime. Han sover faktisk næsten hele tiden, og i nat tror jeg nok han sov fra 23-06. Jeg kan ikke huske om han er blevet ammet….eller huske om jeg var ved at eksplodere…Men jeg husker en glad dreng der fik mad kl. 06 og derefter lå og smilede til mig i en time.

Jeg er helt forundret over at barn nummer to kan være SÅ anderledes. Jeg nyder det i fulde drag og jeg nyder at jeg både kan nå at træne, handle, gå i bad og  gå på café, på bare én lur.
Nu sover han igen, i indkørslen, på 2. time. Han sover nok ikke så længe nu, men nok til at jeg kan lave en indkøbsliste til Ikea, sætte vasketøj over og drikke en kop kaffe.

Nu skal I ikke misforstå mig. Jeg nyder skam også den vågne tid han har, men jeg nyder at jeg er udhvilet til både at lege med ham, og til at have overskud til Spunken om eftermiddagen (og morgenen).
Spunken sover ikke igennem endnu, men det er ok, for han kommer ind til os om natten og trives fint med det. Jeg har opgivet at det bli’r meget anderledes, for en dag er han teenager og sover hele dagen. Hans sovemønster vil nok være lidt skørt, men det vigtigste for mig er at han er glad og virker udhvilet.
Som baby sov han aldrig, eller i hvertfald kun små lure. Jeg var helt bombet, og kunne ærlig talt ikke se mig selv få flere børn før Spunken fyldte 2…

I går var Gajolen og jeg til babysalmesang. Det er simpelthen så hyggeligt, for vi går sammen med to fra mødregruppen.
Nu er kirken blevet kalket færdig, så endelig var vi i kirken, og ikke i sognegården. Den er så smuk, Brønshøj kirke, og jeg glæder mig til Gajolens dåb den 15. marts.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  frubech
  tirsdag 24. februar 2015 at 17:41

  Jeg kan svagt erindre nogle fysiktimer og en måleenhed, der hed pascal. Jeg har aldrig hørt nogen hedde det – men flot og anderledes er det 🙂

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 25. februar 2015 at 10:07

  Du kan kalde ham det du vil den gære gajol, han skal nok sige til, når du absolut ikke må mere, og det kommer nok før han sover hele dagen, og kun er på råd med på , skolen eller med vennerne.

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 25. februar 2015 at 10:21

  Tænker lige over det Frubech skriver – var det ikke noget med farevandsudsigter hmmm.

  Dejligt du har fået dig en sovetryne 🙂

 • Reply
  Celena
  torsdag 26. februar 2015 at 12:36

  Super flot navn! Meget klassiker! Min ældste hedder Alexander, så jeg kan godt lide det 🙂

 • Leave a Reply