Dåbsforberedelser

IMG_9337Gajolen skal døbes den 15. marts.

Vi er i fuld gang med forberedelser. Nu er både kage og smørrebrød bestilt.
Der er købt tøj ind til Gajolen. Egentlig havde jeg tænkt at han skulle ha’ det samme på som Spunken havde. Altså dåbskjole, heldragt-“smoking” og sorte sko. Nu har jeg dog fundet sko og kjole frem, men har besluttet at han skal ha’ sit eget sæt.
Forleden var jeg derfor i Illum, og finde en skjorte samt i H&M efter et par jeans. Han bli’r så smart 🙂

I dag har vi leget med finger/fodmaling. Jeg afslører endnu ikke hvorfor, men det bli’r noget så fint. Vi holder dåben herhjemme, så der skal dækkes fint op med bordkort og pynt.
Min søsters venindes døtre, kommer og hjælper med servering og den slags. Det er også dem der skal afhente kage og mad, inden gæsterne kommer herhjem.

Vi bli’r 21 voksne og 6 børn, og siden de færreste børn holder af højtbelagt, har jeg bagt pølsehorn til dem. Jeg kommer nok også til at bage et par plader pizzasnegle, eller noget i den stil.

På hjemmefronten er alt ved at falde på plads. Vi mangler “kun” at en maler får malet de nye paneler i gangen, samt at Garant laver vores køkkengulv færdigt.
Så skal der ryddes op og gøres rent – min søde veninde kommer og gi’r en hånd fredag i næste uge. Så burde vi få kørt Ajax-tornadoen igennem huset.

4 comments
  1. Dejligt du/i er ved at være klar. Tænker tilbage til da de 2 mus blev fanget – og den store forvandling i køkkenet blev en større udfordring end først antaget, uha….
    Jeg fik et thekrus med blå fødder i julegave, jeg er så glad for det <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om