Forårskluns til drengene - CopenhagenDaily
2 In børnemode/ reklame

Forårskluns til drengene

Jeg synes drengene vokser meget hurtigt. Nu har jeg lige ryddet ud i Spunkens skuffe med t-shirts og trøjer, og jeg valgte 12 fra som er for små. 12 … Derfor har jeg nu lavet en liste over hvad drengene skal ha’ til foråret og sommeren.

Det kommer til at passe med at Gajolen er en str. 74 til sommer, og jeg har intet fra Spunken i den størrrelse som passer med årstiden. Pokkers. Så han skal bruge en håndfuld bodyer med korte ærmer, nogle sommerdragter og løse bukser.
Meget af tøjet til ham, køber jeg brugt. Det er sjældent særlig slidt når man køber tøj brugt i de små størrelser.

zalando

Spunken skal bruge en del mere, så jeg har ladet mig inspirere inde på Zalando.

Han skal ha’ nogle sneakers der støtter godt om hans fod, og samtidig er let. Der tænker jeg enten en sko fra New Balance eller Ecco. Sidstnævnte havde han sidste år, så det kan være vi ser hvad de har i år. Ellers bli’r det denne fine fra New Balance. Drengen bruger størrelse 29 nu….det er altså vildt synes jeg. Han vælter ikke i modvind 😉

Derudover skal han bruge shorts (for vi håber på en varm sommer), t-shirts, en jakke, en badekåbe til strandturene og lette bukser. Jeg har samlet lidt her som jeg synes er pænt, og alt kan du finde på Zalando. Der er utroligt meget tøj derinde, så hvis man ikke orker en masse ture i butikker, så kan alting købes på en gang derinde.
Hvis du er hurtig, kan du få 10% på dit køb, hvis du går herind.  Den gælder dog kun i 5 dage, og hvis du køber for over 750 (hvilket man dog hurtigt kan komme til hvis der skal købes både sko og overtøj).

Indlægget er udarbejdet i samarbejde med “Flipit”, men jeg har selv bestemt hvilket tøj jeg ville fremhæve 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Abildjyden
  onsdag 25. marts 2015 at 13:49

  De små poder vokser, for gajolen er det ikke fordi tøjet er slidt, nok mere fordi han vokser – Yngste talte også om hvor skønt der er det snart er den 20 april (disse penge er kærkommen hos en studerende i praktik og en far på barsel).

  Spunken slider på tøjet nu. Min søn var ekstrem hård ved fodtøjet, noget med fodbold og på asfalt/fliser, eller mooncars fra børnehaven, Held og lykke med den beslutning.

  • Reply
   Therese
   søndag 29. marts 2015 at 08:34

   Åh ja, de kære børnepenge. Her indgår de i det samlede budget, så jeg har et nogenlunde fast beløb at købe for hver måned. Det er tiltrængt for jeg synes desværre at både Spunk og Gajol vokser hurtigt for tiden 😀

  Leave a Reply