Ned til mindste detalje – næsten

I_P

Jeg har lige siddet og kigget mine gamle billeder fra 2011 igennem. Da jeg nåede til december, var Spunken samme alder som Gajolen har nu. Det er helt utroligt hvor meget de to pastiller ligner hinanden. Ned til mindste detalje, og samme rander under øjnene. Spunken havde dog mere hår, og så er der øjenfarven. Spunken blå, Gajolen brune.
Men lyde, måde at le på, mimik, den måde de sparker til legetæppet, smil, øjenform, næse….De kan ikke løbe fra at være brødre 🙂

Da jeg kiggede videre i gemmerne, fandt jeg fine billeder af Spunken med første tand, da han sad første gang, kravlede osv. Vi har meget dejligt i vente de næste mange måneder.

Påsken er ovre, hverdagen nåede næsten at indfinde sig og nu er det allerede weekend. Som så ofte efter vi er flyttet i hus, står weekenden på en tur til IKEA, lidt hygge med genboerne og noget havearbejde. Det er min plan at få lavet et lille værelse til Gajolen, eller dvs. en lille krog i vores soveværelse. Inden da skal Spunken ha’ sin nye seng, så den henter vi i morgen. Det bli’r godt.

 

2 comments
Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om