Så er den på plads

buketDatoen….til det dér bryllup. Nu er der I N G E N undskyldning for ikke at gå helt bryllupsbananas, kigge på tyl, sukke over høje hæle (og lære at gå i dem), stramme maveskindet og planlægge bordplan.

Der er dog over et år til, så alt med måde. Man vil heller ikke være helt crazy bridezilla, men nogle ting har jeg dog på plads i hovedet.

– Ikke kalaer på bordet, selv om stedet vi holder det har det som standart. Men hvad pokker så? Roser måske?
– Børn er meget velkomne, men hvis forældrene vil ha en fest uden børn så anbefaler jeg barnepige. Dog er ammebabyer en undtagelse. Vil ikke ha det siddende på mig at amning er gået fløjten fordi bridezilla ikke bød baby velkommen til festen.
– Helst ingen taler. Jeg tuder fra start til slut.
– Levende musik. Jeg har allerede “booket” et par gamle skoleveninder til at lave jordens fedeste festband.
– Masser af snacks, for man orker ikke at ha’ gæster der taler om ens bryllup som det hvor de var sultne fra start til slut.

Nu venter jeg på udkast til kontrakt fra feststedet, og så skal der sendes breve ud så folk sætter kryds i kalenderen allerede nu. Det er nemlig i sommerferieperioden, og jeg vil meget hellere se folk til vores bryllup, end billeder af dem på Facebook taget nede på Mallorca 🙂

Billedet er lånt herinde

13 comments
  1. Det bliver da vildt spændende 🙂
    Men uha, bryllup i sommerferieperioden….. der havde jeg sagt nej tak til og det næsten uanset hvem der var, måske på likge vores egne børn – min sommerferie er nemlig top hellig og de tre uger om året hvor jeg har en så lang ferie, skal ikke “spoleres”. 🙂 Håber dog ikke I kender så mange som mig. 😉

    1. Jeg tror jeg har det omvendt. Jeg ville til enhver tid vælge et bryllup, frem for en sommerferie – eller i så fald planlægge min ferie udenom 🙂 Der er venskaber/familie vigtigere.
      Nu er det ikke i hoved-ugerne i sæsonen, men lige i starten, og mange af gæsterne kommer uanset fra udlandet, så jeg tror ikke det gør den store forskel for dem. Blot at de får datoen i god tid.

  2. Spændende! Ih!
    Live musik og snacks i uanede mængder er altid med til at skabe en fest – og hvis boblerne er kolde og der er kærlighed i luften bliver det helt perfekt 😀 Håber Ifår en dejlig fest når tid er.

    – Anne

  3. Det bli’r dejligt at følge med i, bare kør på med alle drømme og planer 🙂

    – skulle jeg giftes (igen) blev det og midt sommer… på stranden og i bare tæer.

  4. Uh, det bliver spændende at følge. Dels fordi vi selv valgte bittelille bryllup på rådhuset med middag og hygge hos min mor og far og kun søskende og bedsteforældre som gæster, dels fordi ældstedatteren er ved at være i bryllupsalderen og med barn på vej. Ikke at de har talt om bryllup, men det ville da ikke være overraskende.
    Rigtig god planlægningsfornøjelse!

  5. Det bliver så spændende. Håber der ikke kommer afbud grundet allerede bestilte ferier etc., jeg kender mange booker ferie i dec. / januar, for at få lige præcis det sted de bare ikke kan undvære. eller de rabatmuligheder der er ved at være ude i god tid.
    Nåh men til noget helt andet. Nu bliver titlen frøken byttet ud med frue 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om