Alt er bedre i 2700

IMG_1454

Sådan er der et # i Instagram, for hvis du spørger mig og genboen, så er alt bare bedre her. Vi har et skønt naboskab, dejlige huse, smuk natur tæt på, offentlig transport (S-tog, busser og metro), gode skoler, gode institutioner og 20 minutter til centrum af København. Hvad kan man mere ønske sig?

Spunken leger med naboen og genboens børn – selv om han er et år yngre, og måske lidt det 3. hjul, men det er nok mest mig der tænker på det og ikke han.
Når Gajolen bli’r større, er der også børn i hans alder på vejen. Er det ikke bare skønt?
Det er jo derfor man får sig et hus, i stedet for at blive i byen. Man vil gerne ha’ en have og ha’ at ens børn kan lege “lissom da man selv var barn”. Det kan man naturligvis også inde i byen, men jeg ville ikke på samme måde ha’ lyst til at sende Spunken end i gården, uden selv at gå med.

Om et par timer, er der “Pinsepølser”. Jeg tror vist der er 16-17 voksne og deres unger, der skal med. Kjærsten tænder op i grillen, og så er der ellers hotdogs og hygge, mens ungerne hopper i naboens hoppeborg, genboens trampolin eller skyder med flødebollekatapult.

Nu venter snart et bad. Jeg har luget “Uprut” i det ene rosenbed, og slået det meste af græsplænen. Spunken har hjulpet med at luge, og pyt med at han også fik revet et par rosengrene over. Han hyggede sig rigtig meget, så jeg tror jeg er nødt til at finde et par havehandsker og et robust havesæt til børn, så han rigtig kan være med i haven.

IMG_1440

1 comment
  1. Dejlige tanker fra 2700.

    Mht. at være det 3 hjul for drenge er noget helt andet end for piger. Jeg læste engang omkring det, nok tilbage til da mine børn var institutionsbørn, så godt og vel 20 – 25 år siden.
    Drengebørn kan godt lege 3 – 5 – 7 sammen, hvor piger gerne skal være 2 – 4 – 6 sammen. Så du behøver ikke tænke så meget meget over det ulige antal for Spunken.

    Ønsker dig og dine samt gaden en dejlig pinsedag med glæde omkring grill, hoppeborg, trampolin etc.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Måske du også vil synes om